Informatie-avond over zonne-energie in De Reggehof

Zuiver Hof van Twente houdt komende maandag in De Reggehof een informatieavond over zonne-energie. Ze doet dit samen met lokale installateurs. Steeds meer mensen voorzien hun dak van zonnepanelen. en de energiecoöperatie wil mensen die ook geïnteresseerd zijn graag voorzien van de mogelijkheden. Ook wordt er verteld over het zogenoemde ‘Postcoderoosproject’ dat een oplossing kan bieden voor mensen die liever geen panelen op de eigen woning hebben. Zuiver is bezig met het voorbereiden van dit project. Zuiver is eveneens bezig om samen met de gemeente zonne-energie bereikbaar te maken voor iedereen, ook voor mensen die zelf geen zonnepanelen kunnen aanschaffen. Meer informatie is te vinden op www.zuiverhvt.nl. De info-avond in het Goorse theater begint om 19.30 uur. Zuiver gaat ook informatie-avonden houden in de overige kernen in de gemeente Hof van Twente.

Zonnepanelenhuurders

Gerelateerde berichten

  • 1750 warmtefoto’s van huizen in de komende dagen27 januari 2022 1750 warmtefoto’s van huizen in de komende dagen In de komende avonden en nachten worden er in Goor en de andere kernen in de Hof van Twente maar liefst 1750 warmtefoto’s gemaakt. Hiervoor gaan 5 duo’s op pad van het bedrijf Sobolt. De […]
  • Hof van Twente op Rozen verwelkomt 300e lid7 april 2021 Hof van Twente op Rozen verwelkomt 300e lid De coöperatie Hof van Twente op Rozen hebben het 300ste lid verwelkomd. Het echtpaar van der Maar uit Ambt Delden (foto) viel die eer te beurt. Hof van Twente op Rozen is een […]
  • Woningen in de Hof redelijk zuinig met energie12 februari 2021 Woningen in de Hof redelijk zuinig met energie Woningen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente hebben een gemiddeld energieverbruik. Dat blijkt uit onderzoek van de experts van de website www.energielabelprijzen.nl dat de […]
  • Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen6 november 2018 Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen Een volledig aardgasloos huis met behulp van zogenoemde PVT-panelen waarmee zowel electriciteit als warmte wordt gehaald uit zonnepanelen, wordt op dit moment gebouwd in de Goorse […]
  • Over zes weken uitspraak in zaak Zonnepark Waterlanden14 maart 2018 Over zes weken uitspraak in zaak Zonnepark Waterlanden De bestuursrechter in Zwolle doet over zes weken uitspraak in de zaak die door bewoners van 't Heeckeren is aangespannen tegen de gemeente Hof van Twente inzake de komst van het Zonnepark […]