Quirine ter Haar wordt voortrekker toeristisch Twente

Quirine ter Haar, wordt de nieuwe zogenoemde ‘merkleider’ van Twente Marketing, onderdeel van de Overijsselse organisatie MarketingOost. De oud-Goorse krijgt de verantwoordelijkheid voor het vermarkten van de toeristische regio Twente. Quirine ter Haar is de dochter van de toenmalige OAD-directeur Joop ter Haar en ook lang actief in het inmiddels failliete familiebedrijf. Ze werkte voordat ze deze nieuwe baan aanvaardde bij het online reis-platform Travelmoodz.com. Quirine ter Haar groeide op in Goor waar ze, evenals haar broer Julius, onderwijs genoot op de Albatrosschool. Inmiddels woont ze in Diepenheim.

SONY DSC

Gerelateerde berichten

  • Ter Haar in beroep tegen uitspraak OAD-zaak4 februari 2016 Ter Haar in beroep tegen uitspraak OAD-zaak De familie Ter Haar van het 'oude' OAD-concern, gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter die in november van het vorige jaar bepaalde dat de claim van 65 miljoen euro […]
  • Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank8 november 2017 Curatoren OAD ten strijde tegen Rabobank De curatoren van de failliete reis- en busmaatschappij OAD slepen de Rabobank voor de rechter om alsnog een schadevergoeding te krijgen voor de familie Ter Haar. Zo meldt het Algemeen […]
  • Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen4 november 2015 Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen De rechtbank zegt dat de Goorse familie Ter Haar, aandeelhouders van het failliete OAD-concern, geen recht heeft op een schadevergoeding van de Rabobank. Ter Haar eiste een bedrag van maar […]
  • Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop24 april 2017 Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop Gaat de in juni te openen Reggeloop het toerisme in Goor bevorderen ? Dat was de vraag in een poll op deze site en de circa 500 respondenten zijn daarover verdeeld. Van de stemmers denkt […]
  • Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug4 april 2017 Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug De Molenstraat moet zo snel mogelijk weer een tweerichtingsweg worden voor personenauto's. Dat is de mening van het overgrote deel van de deelnemers aan een poll op onze site. Maar liefst […]