GFC zonder Schnieder naar Boekelo

GFC reist morgen voor het uitduel met BSC/Unisson af zonder aanvoerder Edo Schnieder. Hij geniet van een vakantie op Ibiza en is er dus niet bij in Boekelo. Trainer Romano Lammertink kan ook niet beschikken over de langdurig geblesseerden Thijs Moormann en Tim Middelesch. GFC won de eerste twee competitieduels in de vierde klasse B, opponent BSC/Unisson haalde tot nu slechts één punt. Bij Hector is de ziekenboeg aardig leeg gelopen. Zo keren onder meer Cristian Haverslag en Unal Kel terug in de basis. De groen-witten hopen zich in de uitwedstrijd tegen LSV te herstellen van het echec van vorige week toen de ploeg met 8-1 werd afgedroogd door Avanti Wilskracht. Twenthe gaat in de derde klasse B, op bezoek bij Eerbeekse Boys. Trainer Michiel Mensink kan dan weer beschikken over sterkhouder Mark Nijland die vorige week, in het met 0-1 verloren duel tegen Turkse Kracht, ontbrak. De duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14.00 uur en zijn te volgen via deze site.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..”4 november 2017 Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..” Het is het weekend van de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B tussen GFC en SV Hector en dat houdt de voetbalgemoederen in het Twentse Haagje altijd bezig. Zo ook nu. GFC heeft […]