Nijhof valt uit tijdens Hellendoorn-rally, Wevers tweede

Jan Nijhof is vandaag uitgevallen tijdens de Hellendoorn-rally. De Goorse coureur kende een probleem met de electronica en kon niet verder. Een trekker van een loonbedrijf haalde de BMW waarin Nijhof reed van het parcours waar hij bezig was aan de zesde klassementsproef. Nijhof reed daarvoor uitstekend en stond op een 15e plek na vijf proeven met zijn navigator Henk jan Elbert. Markeloër Erik Wevers, die lang in Goor woonde, werd tweede tijdens de Hellendoorn Rally. De winst ging, met overmacht, naar Dennis Kuipers uit Ambt Delden.

jannijhofhellendoornrally1Jan Nijhof en Henk jan Elbert vielen uit met mechanische pech

Gerelateerde berichten

  • Nijhof en Elbert winnen Vechtdal-rally17 juni 2019 Nijhof en Elbert winnen Vechtdal-rally Groot succes voor Jan Nijhof en zijn navigator Henk-Jan Elbert. Zij wonnen in het afgelopen weekeinde de Vechtdal-rally in en om Hardenberg in de zogenoemde Historic klasse. Het was een […]
  • Jan Nijhof winnaar shortrally Etten Leur11 oktober 2015 Jan Nijhof winnaar shortrally Etten Leur Hij verraste vriend en vijand maar vooral zichzelf. De Goorse autocoureur Jan Nijhof won gisteren met een minimale voorsprong van vier seconden op concurrent Marco Schapers de Jumbo […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Nijhof en Wevers samen aan het vertrek in Hellendoorn16 september 2016 Nijhof en Wevers samen aan het vertrek in Hellendoorn Met startnummer 23 staat hij weer tussen de rallycracks van Nederland. Bij Jan Nijhof, meervoudig Nederlands kampioen, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Hij prijkt weer aan het […]
  • Nijhof derde in Euregio Rally2 november 2014 Nijhof derde in Euregio Rally Jan Nijhof is vandaag derde geworden in de 25ste editie van de Euregio Rally. De rallycoureur uit Goor stond na de eerste drie klassementsproeven nog zesde, maar steeg daarna in het […]