Eigentijdse uitvoering Sneeuwwitje

De leerlingen kunst en cultuur van de Goorse vestiging van de Waerdenborch beklimmen vanavond het podium van De Reggehof voor een eigentijdse uitvoering van de musical Sneeuwwitje. Het sprookje is in deze editie van het beroemde sprookje bewerkt door Jules Deelder en bevat naast de prinses en haar stiefmoeder onder andere hip hop-dwergen en een live band. De swingende musical van de Goorse leerlingen begint vanavond om 20.00 uur en een toegangsbewijs kost 5 euro. Ook morgenavond is er nog een mogelijkheid om de ‘moderne’ Sneeuwwitje te aanschouwen in het Goorse theater.

Gerelateerde berichten

  • Buikschuiven, survival, voetbal en Markelo28 augustus 2015 Buikschuiven, survival, voetbal en Markelo Na een enerverende editie van het Beachsoccer blijven we in Goor in zomerse sferen. Bij Café de Whee worden morgen de eerste officiële kampioenschappen buikschuiven georganiseerd. Er is […]
  • Opa en oma-middag op Het Kukelnest26 augustus 2009 Opa en oma-middag op Het Kukelnest Haal je opa en oma uit de luie stoel, want volgende week zaterdag zal er op kinderboerderij Het Kukelnest een middag worden georganiseerd voor alle opa`s en oma`s.  Kleinkinderen, die mee […]
  • berends naafs31 juli 2013 ‘Berends Naafs failliet’ Het Goorse makelaarsbedrijf Berends Naafs is failliet, dat meldt TC/Tubantia. De Goorse onderneming geniet al meer dan 50 jaar bekendheid in het 't Twentse Haagje en in de overige kernen. […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Goorse brandweer zoekt vrijwilligers1 februari 2021 Goorse brandweer zoekt vrijwilligers Wie zich wil inzetten als vrijwilligere brandweer-vrijwilliger is welkom bij de Goorse brandweer om zich aan te sluiten. De Goorse kazerne is onderdeel van de Brandweer Twente dat vanaf […]