Wiemerink groenteman met ster

Gert Jan Wiemerink heeft gisteravond een mooie erkenning gekregen voor zijn bedrijf. Zijn groente- en fruitzaak heeft van de vakorganisatie voor groentezaken in Nederland een ster gekregen waarmee hij wordt beloond voor geleverde kwaliteit en service. In Nijkerk, waar de sterren werden uitgedeeld kregen 24 deelnemers in totaal 36 sterren. Er kunnen maximaal drie sterren worden verdiend. Twee zaken in Nederland vielen die eer te beurt.

wiemerinkprijs

Gerelateerde berichten

  • Bakkerij Van Otten weg uit Goor20 maart 2017 Bakkerij Van Otten weg uit Goor Bakkerij Van Otten vertrekt uit Goor. De brood- en banketzaak in de Grotestraat zal binnen afzienbare tijd de deuren sluiten. De winkel werd gerund door onderneemster Rina Mijnen die het […]
  • Gratis moestuintjes voor Goorse kinderen26 maart 2015 Gratis moestuintjes voor Goorse kinderen Ze zijn populair onder de jeugd. De gratis moestuintjes van een bekende vaderlandse grootgrutter. De actie waarbij de zaadjes werden verkregen als voor een bepaald bedrag wat gekocht werd, […]
  • Biljarteam Ster trapt goed af9 januari 2019 Biljarteam Ster trapt goed af Vol trots laat hij de redactie van Goorsnieuws.nl weten dat ze ook het jaar 2019 goed zijn begonnen. Ismail Gögen wil zijn teammakkers van het groene laken Jan Roelofsen en Jan Overbeek […]
  • Hartgerink winnaar Stertoernooi21 december 2018 Hartgerink winnaar Stertoernooi Robert Hartgerink heeft zich gekroond tot winnaar van het jaarlijkse kersttoernooi op het biljart bij De Ster. De kersverse nieuwkomer zegevierde in de eindstrijd over Peter Bosma. Het […]
  • Oald Goor: Muziek op het Sterplein31 oktober 2018 Oald Goor: Muziek op het Sterplein Muziekfeestjes in het stadshart van Goor. Ze zijn van alle dag. De laatste jaren heeft Eetcafé De Ster weer patent op een aantal gezellige muzikale festijnen. En dit was ook in de jaren […]