GFC ongelukkig onderuit in Boekelo

GFC heeft vandaag de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. De rood zwarten gingen in Boekelo met 3-2 onderuit tegen BSC/Unisson. GFC kwam na zeven minuten op achterstand door een als voorzet bedoelde trap van ver die doelman Dennis Vorkink, die wat te ver voor de goal stond, verraste. Op slag van rust werd het 2-0 en dat betekende dat de ploeg van trainer Romano Lammertink in de achtervolging moest. Dat gebeurde ook in het tweede bedrijf. Een benutte strafschop van Tim Wassink, halverwege de tweede helft, betekende de aansluitingstreffer en door een doelpunt van Björn Natrop kwam GFC, een kwartier voor tijd, op gelijke hoogte. Toch betekende dat niet GFC de ongeslagen status kon behouden. Vlak voor tijd kwam de thuisploeg op 3-2 na een wedstrijd die werd gekenmerkt door een groot aantal kansen voor beide ploegen en dus vermakelijk was om naar te kijken.