GFC ongelukkig onderuit in Boekelo

GFC heeft vandaag de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. De rood zwarten gingen in Boekelo met 3-2 onderuit tegen BSC/Unisson. GFC kwam na zeven minuten op achterstand door een als voorzet bedoelde trap van ver die doelman Dennis Vorkink, die wat te ver voor de goal stond, verraste. Op slag van rust werd het 2-0 en dat betekende dat de ploeg van trainer Romano Lammertink in de achtervolging moest. Dat gebeurde ook in het tweede bedrijf. Een benutte strafschop van Tim Wassink, halverwege de tweede helft, betekende de aansluitingstreffer en door een doelpunt van Björn Natrop kwam GFC, een kwartier voor tijd, op gelijke hoogte. Toch betekende dat niet GFC de ongeslagen status kon behouden. Vlak voor tijd kwam de thuisploeg op 3-2 na een wedstrijd die werd gekenmerkt door een groot aantal kansen voor beide ploegen en dus vermakelijk was om naar te kijken. 

bscunissongfc3

Gerelateerde berichten

  • Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV8 april 2018 Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV Het lijkt er sterk op dat GFC zich kan gaan richten op het bereiken van de nacompetitie om een plek in de derde klasse. In de topper tegen WVV werd vandaag verdiend met 2-0 verloren en […]
  • Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson11 maart 2017 Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson De komende wedstrijd lijkt voor Hector te bepalen of het seizoen kan worden uitgespeeld in de middenmoot van de vierde klasse B of dat er, evenals vorig seizoen, weer volop kan worden […]
  • BSC toch weer bij Hector en GFC12 juli 2017 BSC toch weer bij Hector en GFC GFC en Hector komen in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal in het komende seizoen toch weer tegenover BSC/Unisson te staan. De club uit Boekelo was aanvankelijk ingedeeld in de […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • GFC kansloos tegen koploper Barbaros26 maart 2017 GFC kansloos tegen koploper Barbaros GFC was vanmiddag niet opgewassen tegen de koploper in de vierde klasse B. In een eenzijdig duel ging de ploeg van trainer Romano Lammertink met 0-4 onderuit. Na 24 minuten viel de eerstye […]