GFC ongelukkig onderuit in Boekelo

GFC heeft vandaag de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. De rood zwarten gingen in Boekelo met 3-2 onderuit tegen BSC/Unisson. GFC kwam na zeven minuten op achterstand door een als voorzet bedoelde trap van ver die doelman Dennis Vorkink, die wat te ver voor de goal stond, verraste. Op slag van rust werd het 2-0 en dat betekende dat de ploeg van trainer Romano Lammertink in de achtervolging moest. Dat gebeurde ook in het tweede bedrijf. Een benutte strafschop van Tim Wassink, halverwege de tweede helft, betekende de aansluitingstreffer en door een doelpunt van Björn Natrop kwam GFC, een kwartier voor tijd, op gelijke hoogte. Toch betekende dat niet GFC de ongeslagen status kon behouden. Vlak voor tijd kwam de thuisploeg op 3-2 na een wedstrijd die werd gekenmerkt door een groot aantal kansen voor beide ploegen en dus vermakelijk was om naar te kijken. 

bscunissongfc3

Gerelateerde berichten

  • Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV8 april 2018 Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV Het lijkt er sterk op dat GFC zich kan gaan richten op het bereiken van de nacompetitie om een plek in de derde klasse. In de topper tegen WVV werd vandaag verdiend met 2-0 verloren en […]
  • Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson11 maart 2017 Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson De komende wedstrijd lijkt voor Hector te bepalen of het seizoen kan worden uitgespeeld in de middenmoot van de vierde klasse B of dat er, evenals vorig seizoen, weer volop kan worden […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC verliest voor de derde keer op rij11 oktober 2015 GFC verliest voor de derde keer op rij GFC leed vandaag de derde nederlaag op rij. De ploeg van coach Romano Lammertink ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Barbaros. Al na elf minuten keken de rood-zwarten tegen een […]
  • Dennis Vorkink van GFC naar Rigtersbleek12 juni 2016 Dennis Vorkink van GFC naar Rigtersbleek Dennis Vorkink gaat weg bij GFC. De 24-jarige doelman heeft een overeenkomst gesloten met de Enschedese eersteklasser Rigtersbleek. Vorkink was 4 jaar eerste keeper bij GFC. Het contact […]