Hector houdt punt over aan treffen met LSV

Hector heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen LSV. In Lonneker speelden de groen witten een goede eerste helft waarin een aantal van dotten van kansen werden gecreëerd maar niet werd gescoord. LSV kwam na rust goed uit de kleedkamer en kwam na tien minuten op voorsprong door een schot van Mathijs Pieper. Hector rechtte snel de rug en trok ten aanval. Dat resulteerde in een goal die, tot woede van de Hectorianen, werd afgevlagd vanwege buitenspel. Direct daarna was het wel raak. Cristian Haverslag schoot binnen in de korte hoek na een fraaie actie op de rand van het 16 meter-gebied.

lsvhector2

Daarna leek Hector op jacht te kunnen gaan naar de zege maar er werd roet in het eten gegooid door een rode kaart voor verdediger Menno de Leeuw. Hij kon inrukken na het hinderen van een doorgebroken speler. Daarna rook LSV bloed en was het aan Hector-doelman Daniël Kolbe te danken dat het uiteindelijk bij 1-1 bleef. Hector heeft nu 4 punten uit de drie tot nu gespeelde wedstrijden.