Bingo op ’t Doesgoor

De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van sv Hector. De bingo begint om 14.00 uur en de kosten zijn € 5,–per persoon. Er zijn diverse prijzen winnen. Toch wel lekker zo na de dure zomermaanden.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Doesgoor weer in het teken van de Bingo26 juni 2016 Doesgoor weer in het teken van de Bingo De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Bingo-middag weer op de rol25 oktober 2016 Bingo-middag weer op de rol De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor19 april 2016 Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Bingoballen weer in het rad27 maart 2016 Bingoballen weer in het rad De bingoballen rollen donderdag weer bij wijkvoorziening ’t Doesgoor. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00  en de […]
  • Bingoballen weer in het rad25 oktober 2017 Bingoballen weer in het rad De bingoballen gaan donderdag weer in het rad bij Wijkvoorziening 't Doesgoor. Als te doen gebruikelijk gebeurt dit alles in de kantine van SV Hector. De bingo start om 14.00 […]