Bingo op ’t Doesgoor

De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van sv Hector. De bingo begint om 14.00 uur en de kosten zijn € 5,–per persoon. Er zijn diverse prijzen winnen. Toch wel lekker zo na de dure zomermaanden.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Het Badhoes start activiteiten weer op19 augustus 2021 Het Badhoes start activiteiten weer op Na een lange coronaperiode was het Het Badhoes op het Tuindorp vanaf begin juni weer geopend maar nog zonder grotere activiteiten en met de geldende coronaregels. Vanaf komende zaterdag, […]
  • Toch nog een beetje carnaval…12 februari 2021 Toch nog een beetje carnaval… Als Corona niet bestond was op dit moment in het Goorse alles in stelling gebracht voor de start van het carnavalsweekeinde bij CV Sterzo met onder meer de sleuteloverdracht morgen in het […]
  • Bingo voor ouderen9 februari 2020 Bingo voor ouderen Een verzetje op de tweede donderdag van de maand. Bij de ouderen-sociëteit aan de Schoolstraat staat er een heuse bingo op de rol. Check voor meer info onderstaande flyer.
  • Bingo voor ouderen8 oktober 2019 Bingo voor ouderen Komende donderdag 10 oktober is er in de Ouderen Sociëteit Goor weer een Bingo-middag. Die wordt iedere 2e donderdag van de maand georganiseerd en begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom […]
  • Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé11 september 2019 Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé Morgenmiddag is er de eerste van een serie Seniorenbingo's in de Oude Sociëteit aan de Schoolstraat. Die begint om 14:00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Komend weekend is daar weer […]