Apollo in race voor energieprijs

Een filmje van de Goorse muziekvereniging Apollo is in de race voor een geldprijs van 1000 euro van energieleverancier Electrabel. Het gaat om beelden die zijn gemaakt tijdens het verblijf van de muzikanten in Luxemburg vorig jaar oktober. Toen werd tijdens een straatoptreden het orkest gevolgd door honderden Zwitserse voetbalfans. Electrabel kwam met een actie waarin werd gevraagd om duidelijk maken waar je als club energie van krijgt. Apollo wil hiermee laten zien dat een enthousiast publiek daarvoor zorgt. De Goorse muzikanten dingen nu mee naar de publieksprijs. Daarvoor is het zaak dat het 45 seconden durende filmpje zo vaak mogelijk wordt bekeken. Apollo roept Goor dan ook op om massaal via de site van Apollo of deze link naar de beelden te kijken. Dat kan nog tot en met komende zondag.

apollolux1

Gerelateerde berichten

  • Schreuder naar finale WK16 december 2010 Schreuder naar finale WK Hinkelien Schreuder heeft zich vanavond op de WK in Dubai geplaatst voor de finale van de 100 meter wisselslag. De Goorse wereldrecordhoudster behaalde met 59,63 de vierde tijd. Op de 50 […]
  • GFC ronde verder in Tukker Cup11 december 2018 GFC ronde verder in Tukker Cup GFC heeft de volgende ronde van de Tukker Cup bereikt. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelde met 0--0 gelijk bij Bentelo en wist zich zo te kwalificeren voor de volgende ronde […]
  • Papierberg in brand gestoken (met video)3 februari 2011 Papierberg in brand gestoken (met video) Een grote papierberg achter uitvaartcentrum De Borch en de RK Kerk in Goor ging vanmiddag in vlammen op. Getuigen zagen twee jonge knapen wegrennen en even later het papier naast de […]
  • Informatie-avond over bouw nieuwe Jumbo-supermarkt18 augustus 2020 Informatie-avond over bouw nieuwe Jumbo-supermarkt Komende donderdag is er een informatie-avond over de bouw van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan/Patrijzenstraat in Goor. Deze is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd […]
  • Grenzeloze zomermarkt nu ook op donderdag22 juli 2015 Grenzeloze zomermarkt nu ook op donderdag De Grenzeloze zomerweken in het Goorse centrum gaan in tegenstelling tot de afgelopen twee weken nu al op donderdag van start. Morgen is er vanaf 16.00 uur een zomermarkt en zijn er […]