Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen

De Lions club Goor-Diepenheim gaat zich inzetten voor de stichting ‘Het Vergeten Kind’. Deze zet zet zich in voor verwaarloosde, misbruikte en/of gevluchte kinderen die thuis niet kunnen opgroeien. In het kader van het 100-jarig bestaan van de Lions Clubs willen de leden in het hele land geld bij elkaar brengen voor deze doelgroep waarvoor speel- en ontspanningsplekken moeten worden gerealiseerd. De Lions gaan in Goor bloembollen aan de man brengen voor 5 euro per doos van 10 stuks. De verkoop is komende vrijdag en zaterdag bij de supermarkten Emté, Jumbo en Albert Heijn.

bloembollen2

Gerelateerde berichten

  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]
  • Goorse supermarkten in beweging…14 mei 2019 Goorse supermarkten in beweging… Het Goorse supermarktwezen krijgt een ander aanzien. Zoveel is wel duidelijk. Nu bekend is dat de Lidl alsnog mag bouwen aan de Kerkstraat, is er ook helderheid over de supermarkt aan de […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]
  • Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban9 oktober 2014 Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban De Goorse supermarkthouder Guido Brandenbarg vindt het jammer dat de hoofddirectie van Albert Heijn besloten heeft om de Zwarte Piet in reclame-uitingen te vervangen door een wit jongetje. […]