Herfstwandeltocht bij Kariboes

De Goorse trimclub “ Kariboes” organiseert op zondag 16 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vijf afstanden, gaat deze keer voornamelijk over de Herikerberg, de Friezenberg en door het natuurgebied de Borkeld. Start en finish is bij Camping Monte Bello op de Herikerberg tussen Goor en Markelo. Deelnemers aan de 15, 20 en 30 kilometertochten starten tussen 09.00 uur en 10.00 uur. Wie 10 kilometer wil lopen kan weg tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Wie kiest voor een korte wandeling van 5 kilometer kan vertrekken tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Meer informatie over de herfstwandeltocht is te zien op de website van Kariboes of via telefoonnummer 0547-261391.

wandelen1

Gerelateerde berichten

  • Herfst-wandeltocht Kariboes14 oktober 2019 Herfst-wandeltocht Kariboes De Goorse trimclub Kariboes houdt op komende zondag 20 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De tocht gaat dit keer over de Herikerberg, door Stokkum en een stukje door het […]
  • Whiskey en jazz…16 oktober 2015 Whiskey en jazz… De evenementenkalender meldt voor het komende weekeinde geen optredens in de grote zaal van De Reggehof. Wel is er vanavond een Whiskey-quiz bij Grand Café De Zon en organiseeret café De […]
  • Herfstwandeltocht Kariboes30 september 2015 Herfstwandeltocht Kariboes De Kariboes organiseert binnenkort weer haar jaarlijkse herfstwandeltocht. Op zondag 18 oktober  voert de tocht de deelnemers dit jaar over de Herikerberg en door het Weldam. De start en […]
  • Herfswandeltocht trimclub Kariboes8 oktober 2014 Herfswandeltocht trimclub Kariboes Trimclub ‘Kariboes’ organiseert zondag 19 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht gaat deze keer over de Herikerberg en door Stokkum. De start en finish zijn bij camping […]
  • Wandelen door Goorse dreven8 januari 2016 Wandelen door Goorse dreven Wandelsport Vereniging Tempo DMG (Diepenheim Markelo Goor) organiseert komende zondag weer de eerste van een drietal wandelzondagen. Er kan gestart, vanaf camping De Molnhöfte, worden […]