Hakviolen en piratenmuziek bij Buddy’s

Geen overvolle evenementenagenda dit weekeinde al is er op één locatie dit weekeinde wel heel veel te doen. Naast een meedoe-les met de majorettes van Apollo is er vandaag een bingoavond in buurthuis Villa ’70 op ’t Gijmink. Zondagmorgen vermeldt de agenda een oecumenische kerkdienst in de Hofkerk op zondagochtend. De meeste activiteit is dit weekeinde te meten bij café Buddy’s dat drie dagen het domein is van de ‘Goorse Piraatjes’. Vijf piratenzenders brengen in gezamenlijkheid veel gedraaide muziek en live bands. Vanavond treden de Hakviolen, met de Goorse broers Brunnekreef, op terwijl morgenmiddag een kampioenschap bierkratten stapelen op de rol staat. Voor morgenavond is, de bij de oudere garde en piratenliefhebbers overbekende Brabantse formatie, Four Tak gestrikt. Zondag is de afsluiting met The Spitfires.

heinspitfiresHein Migchelbrink, zanger van The Spitfires

Gerelateerde berichten

  • Diverse Gorenaren in dialoog25 oktober 2014 Diverse Gorenaren in dialoog Diverse Gorenaren van verschillende gezindte en culturen en etniciteit komen op donderdag 13 november samen op verschillende plekken in Goor voor een goed gesprek en een maaltijd. Dit in […]
  • Los Banditos draait hele weekend door31 maart 2016 Los Banditos draait hele weekend door De zendpiraten van Los Banditos zijn het hele weekend actief bij café Buddy's. Morgen, 1 april, begint een marathonuitzending die door zal gaan tot zondagavond. Los Banditos is jaarlijks […]
  • Zomerspelen van start op ’t Gijmink21 juli 2016 Zomerspelen van start op ’t Gijmink Vandaag starten de zogenoemde Zomerspelen bij Villa 70 op 't Gijmink. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar welkom om vandaag mee te doen aan mini-competitie voetbal en […]
  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]