Meer banen door nieuw ondernemersplatform

Deze week is de aftrap van het nieuwe ondernemersnetwerk Hofwerkt. Dit initiatief van de gemeente Hof van Twente in samenwerking met Goor Collectief en de andere ondernemersverenigingen in de Hof, wil in de iegen gemeente meer mensen aan een baan helpen.  Werkgevers die zich aansluiten bij het nieuwe netwerk krijgen inzicht in de profielen van beschikbare kandidaten vanuit de gemeente, delen hun kennis en ervaringen met andere leden en zullen samenwerken aan het verbeteren van de werkgelegenheid in Hof van Twente. Hofwerkt hoopt nog dit jaar 50 leden te begroeten en vandaar uit in ieder geval zestig contacten te realiseren tussen werkgevers en werkzoekenden. Arbeidsparticipatie is één van de vier pijlers van de Sociaal-Economische visie die tot doel heeft om de lokale economie een boost te geven. In deze visie staat onder meer dat de gemeente Hof van Twente in 2030 in de top 10 van Nederland moet staan als het gaat om het percentage inwoners met een betaalde baan.

hofwerktlogo

Gerelateerde berichten

  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]
  • Windenergie blijft speerpunt voor college van B&W7 oktober 2016 Windenergie blijft speerpunt voor college van B&W Er is veel over te doen maar het college van B&W wil sowieso doorgaan met de ambitie om te komen tot een volledig duurzame gemeente in 2035. In de programmabegroting voor volgend jaar […]
  • Openbare WiFi in het Goorse stadshart30 mei 2017 Openbare WiFi in het Goorse stadshart De kans is groot dat er nog dit jaar een openbaar WiFi-netwerk komt in het centrum van Goor. In een nieuwsbrief die door de gemeente aan lokale ondernemers is gestuurd staat dat er wordt […]
  • Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren20 november 2014 Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren Het kerstpakket van de medewerkers van de gemeente Hof van Twente is er dit jaar één uit eigen gemeente en naar eigen keuze. Wethouder Wim Meulenkamp heeft het idee gelanceerd voor een […]
  • Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen30 maart 2017 Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen De zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente gaan in gezamenlijkheid investeren in het stimuleren van de lokale economie. Gisteren werd daartoe een overeenkomst gesloten in het […]