De hele Hof bakt…

Het populaire televisie-programma Heel Holland Bakt krijgt er binnenkort een lokale variant bij. Bakkerij Nollen en Jumbo Leussink gaan samen op zoek naar de lekkerste appeltaart in Goor omgeving. Iedereen kan meedoen en deelnemers krijgen bij opgave in de bakkerswinkel of de supermarkt een gratis emmer vol appels. Uit Goor zal één winnaar worden gekozen die doorgaat naar de finale. Daarin zitten nog negen finalisten uit de andere plaatsen waar Jumbo Leussink of Bakkerij Nollen is gevestigd. De zelfgemaakte appeltaarten moeten voor zaterdag 1 oktober 11.00 uur worden ingeleverd bij een van de winkels. Woensdag 5 oktober wordt bekend wie er naar de finale gaat. Op zaterdag 15 oktober is de finale in Hengevelde. Dan maken en bakken de finalisten in de bakkerij van Nollen een eigen appeltaart en wordt duidelijk welke het beste en lekkerste is en wordt opgenomen in het assortiment van de initiatiefnemers.

appeltaartbakken2

Gerelateerde berichten

  • Bakkende Boomhut-leerlingen voor Oekraïne19 maart 2022 Bakkende Boomhut-leerlingen voor Oekraïne De leerlingen van OBS De Boomhut zijn in de afgelopen twee weken druk geweest met het bakken van koekjes voor Oekraïne. In alle groepen hebben de leerlingen koekjes gebakken in de keuken […]
  • Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen15 januari 2022 Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen Ook de Goorse brandweer was aanwezig toen vannacht de bakkerij van Nollen in Hengevelde voor een groot deel werd verwoest door brand. Vanuit de kazerne in Goor werd na de eerste melding […]
  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen21 juni 2020 Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen De bouw van de nieuwe Jumbo-supermarkt is sinds deze week 24 uur per dag live te volgen via deze site. Er is een webcam op het bouwterrein geplaatst waarvan het beeld via een banner […]
  • Leussink koopt winkelcentrum De Whee9 december 2019 Leussink koopt winkelcentrum De Whee De broers Tijn en Niek Leussink van de Goorse Jumbosupermarkt hebben winkelcentrum De Whee gekocht. Dat was in handen van het Jumboconcern dat er vanaf wilde nadat bekend werd dat […]