De hele Hof bakt…

Het populaire televisie-programma Heel Holland Bakt krijgt er binnenkort een lokale variant bij. Bakkerij Nollen en Jumbo Leussink gaan samen op zoek naar de lekkerste appeltaart in Goor omgeving. Iedereen kan meedoen en deelnemers krijgen bij opgave in de bakkerswinkel of de supermarkt een gratis emmer vol appels. Uit Goor zal één winnaar worden gekozen die doorgaat naar de finale. Daarin zitten nog negen finalisten uit de andere plaatsen waar Jumbo Leussink of Bakkerij Nollen is gevestigd. De zelfgemaakte appeltaarten moeten voor zaterdag 1 oktober 11.00 uur worden ingeleverd bij een van de winkels. Woensdag 5 oktober wordt bekend wie er naar de finale gaat. Op zaterdag 15 oktober is de finale in Hengevelde. Dan maken en bakken de finalisten in de bakkerij van Nollen een eigen appeltaart en wordt duidelijk welke het beste en lekkerste is en wordt opgenomen in het assortiment van de initiatiefnemers.

appeltaartbakken2

Gerelateerde berichten

  • Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente31 mei 2018 Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente Markante Goorse plaatsen, straten en gebouwen... Er kan straks op geboden worden tijdens de lokale versie van Monopoly die door Jumbo Leussink op de markt zal worden gebracht. De […]
  • Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel9 maart 2015 Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel De broers Leussink van de Goorse Jumbo-supermarkt zijn voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot Overijssels kampioen in hun vakgebied. Niek en Tijn Leussink wonnen de zogenoemde […]
  • Leussink koopt winkelcentrum De Whee9 december 2019 Leussink koopt winkelcentrum De Whee De broers Tijn en Niek Leussink van de Goorse Jumbosupermarkt hebben winkelcentrum De Whee gekocht. Dat was in handen van het Jumboconcern dat er vanaf wilde nadat bekend werd dat […]
  • Jubileumfeest bij Jumbo22 november 2019 Jubileumfeest bij Jumbo Een grote feesttent is herrezen achter de Jumbo-supermarkt aan de Patrijzenstraat en dat op de plek waar de supermarkt straks zal gaan uitbreiden. De Jumbo bestaat onder leiding van de […]
  • Goorse koffiepomp en symboolpolitiek…10 oktober 2017 Goorse koffiepomp en symboolpolitiek… De smerigste wieve zet de lekkerste koffie. Dat verhaal gaat niet meer op nu Niels te Vaanholt zich mag scharen onder de beste koffieleutjes van Nederland. Te Vaanholt heeft zich geplaatst […]