Beter een goede buur…

Het is vandaag Burendag en dat is ook in Goor op een aantal plekken goed gevierd. Zo klonk onder meer het stemgeluid van ‘good old’ Henk Diphoorn over ’t Gijmink en waren er ook tal van activiteiten op ’t Heeckeren. Daar kwamen de bewoners van ’t Stocreve vanaf 10.00 uur samen om allereerst een splinternieuwe Picknicktafel te plaatsen in de speeltuin. Dat werd onder meer mogelijk gemaakt door een subsidie uit het Oranjefonds, medeorganisator van de landelijke burendag. Ook werden er nestkastjes geplaatst er boeken geruild worden. Door de regionale omroep RTV Oost, die de hele dag aandacht besteedde aan de burendag, werd ook een speciale stoeptegel geschonken.

burendag4Burendag op ’t Stocreve

Gerelateerde berichten

  • Geld voor vergroening buurt via Oranjefonds1 juni 2022 Geld voor vergroening buurt via Oranjefonds Vanaf vandaag kunnen buren, buurttuinen, verzorgingshuizen, sportclubs, verzorgingstehuizen, scoutinggroepen, scholen, kinderopvang en andere maatschappelijke initiatieven financiĆ«n […]
  • Gezelligheid tijdens Burendag in Goor25 september 2021 Gezelligheid tijdens Burendag in Goor Gezelligheid troef op diverse plekken in Goor tijdens de jaarlijkse Burendag. Door Corona was dat vorig jaar niet mogelijk en diverse buurtbewoners gaven aan dat het weer fijn is om […]
  • Groeiende ergernis over hondenpoep en poepzakjes24 februari 2021 Groeiende ergernis over hondenpoep en poepzakjes Het is een terugkerend probleem: hondenpoep op de stoep en gevulde poepzakjes die als zwerfvuil op straat en in het buitengebied worden achtergelaten. Zo wordt via social media steeds […]
  • Subsidie voor ‘Groene burendag’13 juli 2019 Subsidie voor ‘Groene burendag’ De Groene Loper Hof van Twente houdt op donderdag 25 juli een inloopavond om te helpen bij het aanvragen van een subsidie voor een zogenoemde Groene Burendag op 28 september aanstaande. […]
  • Vier scholen winnaar op schoolvoetbaltoernooi10 april 2019 Vier scholen winnaar op schoolvoetbaltoernooi De Puntdakschool is de winnaar geworden van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de categorie groep 7 en 8. De Gijminkschool werd tweede. Bij de jongens uit de groepen 5 en 6 was 't […]