Pizza’s in Spoorstraat stinken niet..

De eigenaar van het supermarktje in de Spoorstraat hoeft niet te stoppen met het bakken van pizza’s of aanpassingen te doen om geuroverlast te beperken. Dat heeft de gemeente Hof van Twente bepaald na klachten van een buurtbewoner. Deze zegt veel last te hebben van stankoverlast. Bij monde van een advocaat is gevraagd om zogenoemde maatwerkvoorschriften op basis van het activiteitenbesluit toe te passen om de geuroverlast te beperken. Het college van B&W vindt dat de geur wel aanvaardbaar en heeft het verzoek afgewezen.

supermarktspoorstraat

 

Gerelateerde berichten

  • Bedankje van de oud-papier-commissie4 december 2020 Bedankje van de oud-papier-commissie Een berichtje voor de inwoners van de coördinator van de inzamelaars van het oude papier. "Ook in dit corona-jaar hebben we weer kunnen rekenen op veel oud papier dat werd […]
  • cliffkloots223 september 2013 Cliff Kloots vierde op TT-circuit Tijdens BSB-wedstrijden op het TT-circuit in Assen heeft Cliff Kloots laten zien dat hij de weg naar boven heeft gevonden. Na wat pech in de opening van het seizoen heeft hij de laatste […]
  • 16.000 kilometer van De Grolsch Veste27 februari 2016 16.000 kilometer van De Grolsch Veste Hij zal vanavond ook weer achter internet kruipen om zijn clubje op de voet te volgen. Oud-Gorenaar Joep Buijs, inmiddels woonachtig in Brisbane, werd deze week uitgelicht als trouwe FC […]
  • Goor hekelt verkeerssituatie nog steeds26 augustus 2014 Goor hekelt verkeerssituatie nog steeds We zijn weer een paar maanden verder en de gewenning zou er moeten zijn maar de Goorse bevolking heeft nog steeds tabak van de nieuwe verkeersmaatregelen in het Twentse Haagje. Een poll op […]
  • Proefreis per trein voor senioren26 maart 2019 Proefreis per trein voor senioren Senioren uit Goor kunnen op woensdag 10 april vanuit Goor een proefreis maken met de trein. Dit om de ouderen wegwijs te maken met het reizen met OV-chipkaart en hoe er een kaartje […]