Puntendeling Hector tegen Emos

Hector heeft de vierde competitiewedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Enschedese Emos. Het werd 1-1 op sportpark ’t Doesgoor. Emos begon beter aan het duel dan Hector en zette druk op het doel van de groen-witten maar naarmate de eerste helft vorderde kwam Hector steeds beter in de wedstrijd. Dat resulteerde in een aantal mogelijkheden en een goede kans voor Wesley Zwolferink die zijn harde schot net voorlangs zag gaan. Toch was de grootste kans voor rust voor de bezoekers. Max Kuipers kwam aan het einde van het eerste bedrijf alleen voor doelman Daniël Kolbe maar zag zijn inzet naast het doel verdwijnen.

hectoremos2

Hector kwam na rust goed in de kleedkamer en zette de goede lijn van voor rust door. Toch kwam de ploeg van trainer Mark Dijkstra niet als eerste tot scoren. Een kwartier voor tijd was het Kenny Mengerink die namens Emos trefzeker was: 0-1. Hector bleek niet onder de indruk en ging direct op jacht naar gelijkmaker. Die kwam niet lang na de openingstreffer. Cristian Haverslag zag zijn schot gekeerd door doelman Robin Zijer. De terugkerende bal kwam voor de voeten van Marinus Wolters die de bal teruglegde op de mee opgekomen aanvoerder Joost Minkjan die goed binnenschoot: 1-1. Daarna ging Hector door met het creëren van kansen maar een paar uitstekende reddingen van de Emos-goalie voorkwamen een tweede seizoenszege voor Hector dat nu 5 punten heeft uit de tot nu toe vier gespeelde duels.