GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby

GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep hield. De eerste grote mogelijkheid op de openingstreffer op sportpark Heeckeren was voor Olaf Siegers die één op één kwam met de Markelose goalie maar faalde. Na een kleine 20 minuten was het aan de andere kant wel raak. Bjorn Groot Roessink opende de score: 0-1.

gfcmarkelo2GFC ging daarna door met het creëren van kansen maar kreeg de bal niet tegen de touwen. Dat lukte Groot Roessink voor de tweede keer wel. Na een half uur werd het 0-2. Na rust hetzelfde beeld als voor de thee. GFC kreeg weer veel kansen en zag onder meer een stiftbal van Tim Wassink van de doellijn gehaald. Gescoord werd er niet meer en dat betekende, na twee zeges, de tweede opeenvolgende nederlaag voor de rood zwarten die nu zes punten hebben uit de tot nu toe zes gespeelde wedstrijden. “Het is heel simpel” aldus trainer Romano Lammertink. “Als je niet scoort win je geen wedstrijden. Dit gebeurt ons vaker. Veel kansen en weinig scoren. Dat is best zuur.”

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC onderuit in en tegen Markelo19 februari 2017 GFC onderuit in en tegen Markelo GFC verloor vanmiddag de Hofderby van Sportclub Markelo. Op het kunstgras i Markelo viel de enige treffer vlak voor rust. Bart Klumpers scoorde namens de zwart witten. Net daarvoor had GFC […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]