GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby

GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep hield. De eerste grote mogelijkheid op de openingstreffer op sportpark Heeckeren was voor Olaf Siegers die één op één kwam met de Markelose goalie maar faalde. Na een kleine 20 minuten was het aan de andere kant wel raak. Bjorn Groot Roessink opende de score: 0-1.

gfcmarkelo2GFC ging daarna door met het creëren van kansen maar kreeg de bal niet tegen de touwen. Dat lukte Groot Roessink voor de tweede keer wel. Na een half uur werd het 0-2. Na rust hetzelfde beeld als voor de thee. GFC kreeg weer veel kansen en zag onder meer een stiftbal van Tim Wassink van de doellijn gehaald. Gescoord werd er niet meer en dat betekende, na twee zeges, de tweede opeenvolgende nederlaag voor de rood zwarten die nu zes punten hebben uit de tot nu toe zes gespeelde wedstrijden. “Het is heel simpel” aldus trainer Romano Lammertink. “Als je niet scoort win je geen wedstrijden. Dit gebeurt ons vaker. Veel kansen en weinig scoren. Dat is best zuur.”

Gerelateerde berichten

  • GFC onderuit in en tegen Markelo19 februari 2017 GFC onderuit in en tegen Markelo GFC verloor vanmiddag de Hofderby van Sportclub Markelo. Op het kunstgras i Markelo viel de enige treffer vlak voor rust. Bart Klumpers scoorde namens de zwart witten. Net daarvoor had GFC […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC onderuit tegen Rood Zwart15 april 2018 GFC onderuit tegen Rood Zwart GFC ging vanmiddag voor de tweede keer dit seizoen onderuit. Na de nederlaag van vorige week tegen koploper WVV werd in Delden verloren van middenmoter Rood Zwart: 4-2. GFC begon goed aan […]