Rattenplaag door vervuilde Regge

Het is een vooruitstrevend plan dat volgens het leeuwedeel van Goor, zo wees een poll op deze site uit, wordt gesteund. Toch is niet iedereen blij met het blootleggen van De Regge. Bewoners van de Laarstraat en Herman Heijermanstraat klagen over een rattenplaag die volgens hen veroorzaakt wordt door het vervuilde stukje Regge op het Schoolfeestplein. Ook De Reggehof had te kampen met ratten die het theater binnenkwamen maar volgens directeur Ruut te Velthuis is het ergste leed daar inmiddels geleden. “We hebben maatregelen genomen en denken er nu wel vanaf te zijn.” Andere buurtbewoners hebben nog wel last van de ratten. Ook op De Whee, waar delen van De Regge zijn blootgelegd, hebben aanwonenden last van ratten.

reggeschoolfeestplein1

Gerelateerde berichten