Rattenplaag door vervuilde Regge

Het is een vooruitstrevend plan dat volgens het leeuwedeel van Goor, zo wees een poll op deze site uit, wordt gesteund. Toch is niet iedereen blij met het blootleggen van De Regge. Bewoners van de Laarstraat en Herman Heijermanstraat klagen over een rattenplaag die volgens hen veroorzaakt wordt door het vervuilde stukje Regge op het Schoolfeestplein. Ook De Reggehof had te kampen met ratten die het theater binnenkwamen maar volgens directeur Ruut te Velthuis is het ergste leed daar inmiddels geleden. “We hebben maatregelen genomen en denken er nu wel vanaf te zijn.” Andere buurtbewoners hebben nog wel last van de ratten. Ook op De Whee, waar delen van De Regge zijn blootgelegd, hebben aanwonenden last van ratten.

reggeschoolfeestplein1

Gerelateerde berichten

  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]
  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]
  • Goor verdeeld over komst Stadsraad, nieuwe poll over kruising26 januari 2016 Goor verdeeld over komst Stadsraad, nieuwe poll over kruising De Goorse bevolking is verdeeld als het gaat om het nut van de oprichting van de Goorse Stadsraad. Uit een poll op deze site denkt 55% van de bijna 600 stemmers dat de nieuwe raad niet […]
  • Scooter gewond op ‘beruchte’ kruising Laarstraat3 maart 2021 Scooter gewond op ‘beruchte’ kruising Laarstraat Het was een hele tijd rustig als het gaat om ongelukken op de veel bekritiseerde kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat maar aan het einde van deze middag was het toch weer raak. Een […]
  • De oevers aan de Laarstraat21 februari 2021 De oevers aan de Laarstraat Het is weer tijd voor onze rubriek Oald Goor. Vandaag dalen we af naar het begin van de vorige eeuw: 1904 om precies te zien. Toen werd deze prent geschoten in de Laarstraat met aan de […]