Boekwerk Goor met flexwerkplekken zaterdag geopend

In de ruimte boven de Goorse bibliotheek wordt komende zaterdag Boekwerk geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg. Boekwerk biedt vanaf dat moment 16 zogenoemde flexwerkplekken waar kleine zelfstandigen kunnen werken, klanten kunnen ontvangen, eventueel trainingen kunnen verzorgen en in contact kunnen komen met andere ondernemers. Naast de werkplekken is er ook een vergaderruimte en een mogelijkheid tot het geven van een presentaties. De flexplekken die kunnen worden gehuurd, zijn te gebruiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Boekwerk is een initiatief van de Markelose ondernemer Gerard ter Hofte die er in zijn woonplaats vorig jaar al mee begon. De opening in Goor is komende zaterdag om 11.30 uur. Daarna is er een Open Dag tot 16.00 uur.

boekwerkgoor1

 

Gerelateerde berichten

  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Beursvloer schot in de roos19 juni 2015 Beursvloer schot in de roos De zogenoemde beursvloer in het Goorse gemeentehuis bleek gisteravond een schot in de roos. Veel bedrijven, organisaties en instellingen uit Goor en omgeving waren aanwezig om 'matches' te […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiële nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief15 april 2017 Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief Matthieu Beunders wordt het nieuwe gezicht van de nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief. Deze afdeling van Goorse éénmansbedrijven is opgericht om de ondernemersvereniging ook onderdak te […]
  • ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk28 september 2017 ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek […]