Dortmund en HSV internationale blikvangers bij 20ste uitgave GFC-toernooi

Het is niet meer weg te denken van de voetbalkalender. Het jaarlijkse internationale jeugdtoernooi bij GFC. Het is voor de twintigste keer dat Sportpark Heeckeren het decor vormt van een prestigieus voetbalevenement in de herfstvakantie. Tijdens deze jubileumeditie kruisen onder meer vier teams uit het buitenland de degens met de nationale en lokale talenten. Zo zijn titelhouder Borussia Dortmund (foto 2015), VfL Bochum, KV Mechelen en HSV te gast. Verder geven ook de traditionele subtoppers uit de Eredivisie weer acte de présence. Het toernooi vindt dit jaar plaats op dinsdag 18 oktober. Vanzelfsprekend doet ook het Hofteam weer mee, maar talenten uit Goor en omgeving.

Dortmundblij

Gerelateerde berichten

  • Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi7 september 2015 Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi Latere toppers als Lorenzo Ebecilio, Adam Maher en Oguzhan Özyakup speelden er al in alle anomiteit. Het jeugdtoernooi voor de C-pupillen van betaalde voetbalclubs staat dit jaar alweer […]
  • Internationaal C-toernooi in volle gang18 oktober 2016 Internationaal C-toernooi in volle gang De vijftiende uitgave van het internationale C-toernooi bij GFC is in volle gang. Het Hofteam neemt het in de poule onder meer op tegen PSV. Maar ook internationale clubs acteren op […]
  • Dortmund wint GFC-toernooi na strafschoppen20 oktober 2015 Dortmund wint GFC-toernooi na strafschoppen De talentvolle C-jeugd van Borussia Dortmund heeft vandaag het internationale C-jeugdtoernooi van GFC gewonnen. De Duitsers wonnen na strafschoppen van AZ uit Alkmaar nadat het in de […]
  • Borussia Dortmund wint C-toernooi, Hofteam laatste18 oktober 2016 Borussia Dortmund wint C-toernooi, Hofteam laatste Borussia Dortmund heeft opnieuw beslag gelegd op het internationale C-toernooi bij GFC. De Duitsers zegevierden in de eindstrijd over Sparta Rotterdam. Na een 0-0 in de finale moesten […]
  • Kijkje in de keuken van Borussia Dortmund16 april 2017 Kijkje in de keuken van Borussia Dortmund Het was een bijzondere Paaszaterdag voor de leden van de Club van 100 van GFC. Zij reisden af naar Dortmund voor een bezoek aan de Duitse topclub Borussia Dortmund. Daar kkregen ze een […]