Activiteiten in het kader van Kinderboekenweek

Ook Goor geeft vanaf woensdag kleur aan de Kinderboekenweek, die dit jaar elf dagen duurt. Het thema van dit jaar is ‘Voor altijd jong!’ en staat in het teken van opa’s en oma’s die tegenwoordig allang niet meer alleen opa en oma zijn. Bibliotheek Goor organiseert verschillende activiteiten. Zo is er onder meer een puzzeltocht door de Bieb en wordt volgende week woensdag een spelmiddag georganiseerd. Ook de basisscholen geven een invulling aan het jaarlijkse evenement.

logo-kinderboekenweek-1024x1024

Gerelateerde berichten

  • TV-ecologe Sterrin Smalbrugge in Goorse bibliotheek7 oktober 2021 TV-ecologe Sterrin Smalbrugge in Goorse bibliotheek In het kader van de Kinderboekenweek is er komende zaterdag een voorleessessie van de bekende tv-ecologe Sterrin Smalbrugge in de Goorse bibliotheek. Van 10.00 tot 11.00 uur komt de […]
  • Leer tekenen met een 3D-pen in de bieb16 augustus 2022 Leer tekenen met een 3D-pen in de bieb Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar is er komende vrijdag een activiteit in de Goorse bibliotheek waar geleerd kan worden hoe leuke dingen te maken met een 3D-pen. Met zo'n pen kan je […]
  • Cursus Gouden eeuw in Goorse bibliotheek12 augustus 2022 Cursus Gouden eeuw in Goorse bibliotheek Op dinsdag 6 september start de cursus De Gouden Eeuw in de Goorse bibliotheek. Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer zijn namen die synoniem aan de Gouden Eeuw zijn verbonden met […]
  • Mini-bieb in de Gorterstraat8 augustus 2022 Mini-bieb in de Gorterstraat Er sinds kort een zogenoemde 'Mini-Bieb'gevestigd aan de Gorterstraat 15 op De Whee. Bij 'Minibieb 't Klompje' kunnen mensen een gratis boek meenemen. Deze kan geleend worden maar mag ook […]
  • Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend5 augustus 2022 Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend De vernieuwde Bibliotheek in het Goorse stadshart wordt op 27 augustus feestelijk heropend. De bieb heeft in de afgelopen een facelift ondergaan en heeft onder meer nieuw meubilair […]