Alleman vertoont Knielen op een Bed Violen

Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Knielen op een Bed Violen. Deze film vertelt het verhaal van de gelijknamige roman van Jan Siebelink. Dit Nederlandse drama uit 2016 wordt gespeeld door onder meer Barry Atsma. De film begint om 20.00 uur.

knielen-op-een-bed-violen

Gerelateerde berichten

  • Riders of Justice in Alleman25 november 2021 Riders of Justice in Alleman De Deense dramafilm Riders of Justice draait op 30 november in Filmhuis Alleman. De film begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 7,50. Tickets zijn te bestellen via […]
  • Filmhuis Alleman draait De Veroordeling18 november 2021 Filmhuis Alleman draait De Veroordeling Filmhuis Alleman vertoon dinsdag de film De Veroordeling. De film is gebaseerd op een boek van journalist Bas Haan en gaat over de omstreden Deventer moordzaak en de behandeling hiervan […]
  • Minari in Filmhuis Alleman4 november 2021 Minari in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Minari. In dit goeddeels autobiografische drama blikt regisseur Lee Isaac Chung liefdevol terug op zijn jeugd in een Koreaans-Amerikaans gezin op […]
  • Dowton Abbey in Alleman22 oktober 2021 Dowton Abbey in Alleman In Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Downton Abbey. In deze film keren de bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden terug. De […]
  • Oktoberfest en 00722 oktober 2021 Oktoberfest en 007 Na een lange tijd van afwezigheid van is ook de theateragenda weer terug op het digitale thuis van Goor. Dit weekend wordt bovenal gedomineerd door James Bond in Filmhuis Alleman. 007 is […]