Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie

René ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De spelbepaler gold jaren als één van de grootste talenten van GFC en wordt geroemd om zijn spelinzicht. Ten Zende maakte 15 jaar geleden al zijn debuut in het eerste elftal van GFC waarmee hij vier jaar later promoveerde naar de derde klasse. De verwachting is dat Rene ten Zende, die het seizoen begon in het derde elftal, morgen al speelminuten gaat maken in de uitwedstrijd tegen titelfavoriet Barbaros. Hector speelt in dezelfde vierde klasse B, thuis tegen ’t Centrum. Dan keert Menno de Leeuw terug in het hart van de defensie na een schorsing. Een trapje hoger ontvangt vv Twenthe het Apeldoornse TKA dat vorige week in Laren met maar liefst 8-1 klop kreeg van Witkampers. Twenthe boekte tegen Lochem de eerste overwinning van seizoen (2-0) in de derde klasse B en tankte daarmee wel vertrouwen.

rene ten zendeRené ten Zende tegenover Edgar Davids in het duel tegen Ajax in de zomer van 2007. Het was destijds de afscheidswedstrijd van de huidige trainer GFC, Romano Lammertink.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper25 maart 2017 Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper Weer een sleutelduel voor vv Twenthe, morgen in de derde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink gaat op bezoek bij TKA en kan in Apeldoorn goede zaken doen om aan te haken bij de […]
  • Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson11 maart 2017 Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson De komende wedstrijd lijkt voor Hector te bepalen of het seizoen kan worden uitgespeeld in de middenmoot van de vierde klasse B of dat er, evenals vorig seizoen, weer volop kan worden […]
  • Weinig kans op voetbalduels28 januari 2017 Weinig kans op voetbalduels De kans is niet groot dat de Goorse voetbalclubs morgen in actie komen. De hervatting van de competities in de derde- en vierde klasse B staan wel gepland maar door de sneeuw en de […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]