Bikkels in de Bouw geopend in Goor

Het nieuwe bedrijf ‘Bikkels in de Bouw’ gaat zich vestigen op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming van Deldenaar Arjan Meijer brengt toeleveranciers en kleine ondernemers in de bouw bij elkaar middels het organiseren van evenementen overal in het land. Daar worden in diverse stands demonstraties gegeven en kan informatie ingewonnen worden over administratieve zaken. Bikkels in de Bouw werd aan het begin van dit jaar opgericht en gaat zich vestigen in bedrijfsverzamelgebouw Selskap aan De Klavermaten 65-1.

arjanmeijerbikkelsindebouwArjan Meijer

Gerelateerde berichten

  • Richard Michel opent depot in Goor26 februari 2015 Richard Michel opent depot in Goor Richard Michel Bloemen&Planten opent binnenkort een depot op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming heeft bloemenwinkels in Hengelo, Borne, Enter, Vroomshoop en […]
  • Zenkeldamshoek wordt uitgebreid17 september 2020 Zenkeldamshoek wordt uitgebreid Bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt uitgebreid. De zogenoemde Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek (OMZ) heeft extra gronden aangekocht aan de overkant van de Zomerweg, ten […]
  • Zenkeldamshoek blijft groeien2 maart 2018 Zenkeldamshoek blijft groeien Het gaat goed met bedrijventerrein Zenkeldamshoek. In de eerste maanden van dit jaar zijn inmiddels al zes verkoopcontracten getekend voor het bedrijventerrein in Goor. De betreffende […]
  • BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht22 november 2018 BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht De Hof van Twente krijgt een eigen BNI-Chapter. Volgende week wordt de business-netwerk-organisatie ten doop gehouden bij De Pot in Markelo. BNI is een internationaal concept wat veel […]
  • Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing2 november 2015 Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere […]