Bikkels in de Bouw geopend in Goor

Het nieuwe bedrijf ‘Bikkels in de Bouw’ gaat zich vestigen op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming van Deldenaar Arjan Meijer brengt toeleveranciers en kleine ondernemers in de bouw bij elkaar middels het organiseren van evenementen overal in het land. Daar worden in diverse stands demonstraties gegeven en kan informatie ingewonnen worden over administratieve zaken. Bikkels in de Bouw werd aan het begin van dit jaar opgericht en gaat zich vestigen in bedrijfsverzamelgebouw Selskap aan De Klavermaten 65-1.

arjanmeijerbikkelsindebouwArjan Meijer

Gerelateerde berichten

  • Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek18 december 2021 Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek De gemeenteraad heeft deze week ingestemd met het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Zenkelsdamshoek. Naar aanleiding van vragen van het CDA over dit […]
  • Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden17 september 2021 Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden Het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zal fors worden uitgebreid. Vanaf komende woensdag, 22 september, ligt daarvoor een nieuw bestemmingsplan zes weken ter inzage. Het terrein van […]
  • Zenkeldamshoek wordt uitgebreid17 september 2020 Zenkeldamshoek wordt uitgebreid Bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt uitgebreid. De zogenoemde Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek (OMZ) heeft extra gronden aangekocht aan de overkant van de Zomerweg, ten […]
  • Zenkeldamshoek blijft groeien2 maart 2018 Zenkeldamshoek blijft groeien Het gaat goed met bedrijventerrein Zenkeldamshoek. In de eerste maanden van dit jaar zijn inmiddels al zes verkoopcontracten getekend voor het bedrijventerrein in Goor. De betreffende […]
  • Richard Michel opent depot in Goor26 februari 2015 Richard Michel opent depot in Goor Richard Michel Bloemen&Planten opent binnenkort een depot op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De onderneming heeft bloemenwinkels in Hengelo, Borne, Enter, Vroomshoop en […]