Fiets gejat in de Spoorstraat

Wederom een fiets gestolen, deze keer waas het raak in de Spoorstraat. Daar is afgelopen donderdag een Koga Tesla Lady`10 47 damesfiets gestolen, gelijk aan onderstaand afgebeelde fiets. De fiets is zwart/zilver van kleur en er zitten zwarte fietstassen met een grijze bies op. Er is aangifte gedaan bij de politie. Heeft u iets gezien of weet u waar de fiets is, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

goorsnieuws_koga-miyata-gestolen-spoorstraat

 

 

Gerelateerde berichten

  • Jan zoekt zijn verloren fietstassen8 oktober 2019 Jan zoekt zijn verloren fietstassen Na een fietsretourtje van Hiltjesdamhof naar Bruins & Kwast kwam Jan er achter dat hij zijn fietstassen, zwart met blauwe bies van het merk Koga, kwijt was. Wie Jan kan helpen zijn […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Weer fiets gejat bij het station (Update)17 januari 2016 Weer fiets gejat bij het station (Update) Het station blijkt wederom de voorkeurslocatie van het dievengilde voor het proletarisch inslaan van fietsen, afgelopen vrijdag werd een damesfiets ontvreemd. De fiets, van het merk […]
  • Fietssleutel uit fietsslot weggenomen20 november 2013 Fietssleutel uit fietsslot weggenomen Een opmerkelijk diefstal aan de Coornerhertstraat. Daar is dinsdagavond door een onbekende een niet afgeloten fiets op slot gezet en deze heeft de sleutel meegenomen. Aan de sleutel zat […]
  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]