TKA te sterk voor Twenthe

VV Twenthe heeft vanmiddag in eigen huis met 2-3 verloren van Turkse Kracht uit Apeldoorn. Twenthe begon goed aan de wedstrijd en had in het eerste kwartier drie goede kansen om op voorsprong te komen. Het was echter TKA die in de 25e minuut aan één kans genoeg had en de score opende. Niet veel later wist Mark Nijland de gelijkmaker te scoren uit een penalty, nadat Jeffrey Asbroek in de zestien onderuit was gehaald. De 1-1 was tevens ook de ruststand na een gelijkopgaande eerste helft. Na de rust kwamen de gasten sterk uit de startblokken, direct na de aftrap speelden zij de bal naar voren en scoorden de 1-2. Twenthe was de draad volledig kwijt en moest een kwartier voor tijd ook de verdiende 1-3 incasseren. In de slotminuut scoorde Elmar Gierveld nog de 2-3.