Hector speelt weer gelijk

Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 was. In de eerste helft was Hector de bovenliggende partij en kwam op voorsprong door een blunder van de jonge Centrumgoalie Huisstede. Hij liet de bal los na een hard schot van Wesley Zwoferink waarna het leer in het doel belandde: 1-0. Op slag van rust kwamen de Enschedeërs op gelijke hoogte na een flink aantal kansen voor beide ploegen. De grootste in de eerste helft was voor Rick Biesemaat die in de ploeg kwam voor de geblesseerde aanvoerder Joost Minkjan. Eén op één met de keeper schoot hij naast.

hectorcentrum1Vlak na rust kwam Hector wel weer op voorsprong door een goal van spits Marinus Wolters. Die kon binnen schieten nadat de keeper van ’t Centrum weer een bal los liet na een schot van Wesley Zwoferink. Daarna gingen de gasten op jacht naar de gelijkmaker en die liet niet lang op zich wachten. Het werd zelfs nog 2-3 en het leek erop dat de groen-witten de tweede seizoensnederlaag zouden lijden. Toch werd het nog gelijk en weer stond Zwoferink aan de basis van het doelpunt en die wederom het nodige geluk had. Een vrije trap werd door één van de verdedigers van ’t Centrum van richting veranderd en vloog in het doel: 3-3. Dat was ook de eindstand en gezien het spelbeeld kunnen beide ploegen daar wel tevreden mee zijn. Hector is nu tiende op de ranglijst met 6 punten uit de vijf tot nu toe gespeelde wedstrijden.