Frans Koop in Radioportret

Hij is bekend van zijn tandartsenpraktijk en zijn voorliefde voor oude auto’s Frans Koop, geboren in Enschede, had jaren een praktijk in Goor maar sinds vorige week heeft hij de zaak over gedaan aan Koen Kessels. Koop wordt komende zondag ondervraagd in het Radioportret op Hofstreek FM. Dan komt ook zijn vrijwilligerswerk bij de Lionsclub en de Tractionclub aan de orde evenals zijn voorliefde voor hockey. Paula van der Helm is de presentatrice van het programma dat zondagochtend om 11. 00 uur begint.
franskooptandarts

Gerelateerde berichten

  • Al 40 jaar lente bij Erna de tandartsassistente1 juli 2022 Al 40 jaar lente bij Erna de tandartsassistente Feest bij tandartspraktijk Kessels team voor tandzorg (voorheen Tandheelkundig team Koop) vandaag. Erna Lammertink viert haar 40-jarig jubileum als tandartsassistente en werd daarom […]
  • Tandarts Kessels op RTL7 in ‘Op de zaak’23 juli 2021 Tandarts Kessels op RTL7 in ‘Op de zaak’ De nieuwe tandartspraktijk van Koen Kessels is komende zondag op televisie in het RTL7-programma 'Op de zaak'. 'Kessels team voor tandzorg' opende onlangs in het volledig verbouwde […]
  • Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist4 oktober 2020 Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist Een groot deel van de Gorenaren heeft in de afgelopen vier decennia wel eens bij hem in de stoel gezeten. Dat tijdperk is nu voorbij want tandarts Frans Koop heeft na 40 jaar afscheid […]
  • Van Ommen centraal in Portret4 oktober 2019 Van Ommen centraal in Portret RenĂ© van Ommen is zondag te gast bij Hofstreek Portret. De Gorenaar is een bekende in 't Twentse Haagje door zijn vele werkzaamheden. Zowel beroepshalve als door zijn voorzitterschap van […]
  • Van der Ploeg in Portret8 mei 2019 Van der Ploeg in Portret Annemarieke van der Ploeg is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is nog relatief onbekend in Goor. Maar voor de leerlingen van de muziekschool in De Reggehof is zij een bekende […]