Voor altijd jong…

Het is vandaag 4 oktober en dat houdt voor de vele huisdieren weer een extra lekkernij of een aai over de bol in op deze dierendag. Het is voor dit jaar ook de dag waarop op veel plekken de starthandelingen worden verricht voor de nationale boekenweek. Daarin staan dit jaar opa’s en oma’s centraal. Op de Goorse Albatrosschool waren in dat kader de opa’s en oma’s van de leerlingen uitgenodigd voor een voordracht over het thema en een kijkje in de klas. En dat alles in het kader van het thema van de kinderboekenweek: ‘Voor altijd jong’.

kinderboekenweekalbatros2

Gerelateerde berichten

  • De rollen omgedraaid…11 oktober 2016 De rollen omgedraaid… Waar normaliter kinderen nog wel eens worden voorgelezen door de eigen opa of oma waren de rollen vanochtend in De Stoevelaar voor een keertje omgedraaid. Daar waren leerlingen van de […]
  • Feestelijke afsluiting boekenweek12 oktober 2014 Feestelijke afsluiting boekenweek In het kader van het thema 'Feest' is op diverse Goorse scholen vlak voor de herfstvakantie de Kinderboekenweek afgesloten. Op de Gijminkschool was er een heus Boekenbal. Twee dj’s zorgden […]
  • Boekenmarkt bij Constantijnschool3 oktober 2014 Boekenmarkt bij Constantijnschool Een heuse boekenmarkt als afsluiting van de Kinderboekenweek. Het gebeurt komende woensdag op de Prins Constantijnschool. Het is een van de vele activiteiten op de zes Goorse basisscholen […]
  • Kinderboekenbal op ’t Gijmink17 oktober 2015 Kinderboekenbal op ’t Gijmink Op de diverse Goorse scholen is de Kinderboekenweek afgesloten met diverse activiteiten. Op Daltonschool 't Gijmink werd een heus boekenbal gehouden. Daar dansten de kinderen en werden de […]
  • Kinderboekenweek gestart op Goorse scholen8 oktober 2015 Kinderboekenweek gestart op Goorse scholen Net als in de rest van Nederland is de kinderboekenweek ook in Goor van start gegaan. Dit jaar wordt jeugdige nieuwsgierigheid gevierd. Het thema is namelijk Raar, maar waar! In de […]