Voor altijd jong…

Het is vandaag 4 oktober en dat houdt voor de vele huisdieren weer een extra lekkernij of een aai over de bol in op deze dierendag. Het is voor dit jaar ook de dag waarop op veel plekken de starthandelingen worden verricht voor de nationale boekenweek. Daarin staan dit jaar opa’s en oma’s centraal. Op de Goorse Albatrosschool waren in dat kader de opa’s en oma’s van de leerlingen uitgenodigd voor een voordracht over het thema en een kijkje in de klas. En dat alles in het kader van het thema van de kinderboekenweek: ‘Voor altijd jong’.

kinderboekenweekalbatros2

Gerelateerde berichten

  • De rollen omgedraaid…11 oktober 2016 De rollen omgedraaid… Waar normaliter kinderen nog wel eens worden voorgelezen door de eigen opa of oma waren de rollen vanochtend in De Stoevelaar voor een keertje omgedraaid. Daar waren leerlingen van de […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • De burgemeester leest voor…10 oktober 2017 De burgemeester leest voor… Gespannen luisterden de kinderen van groep 1 en 2 van De Albatros naar burgemeester Ellen Nauta. Zij las vanochtend voor uit het boek 'Ik zou wel een kindje lusten' in het kader van de […]
  • Kinderen weer naar school in continurooster29 augustus 2016 Kinderen weer naar school in continurooster Na een lange zomervakantie zijn de Goorse kinderen vandaag weer begonnen op de basisscholen. Ook het voortgezet onderwijs op De Waerdenborch zal op deze maandag weer aanvangen. Voor de […]
  • Ruiten Albatros ingegooid20 juni 2016 Ruiten Albatros ingegooid De politie op zoek naar de onverlaten die zondagmiddag twee ruiten hebben ingegooid van basisschool De Albatros aan de Kievitstraat. De ramen van klaslokalen zijn vernield tussen 13.40 uur […]