Met de Goody Bag door Goor…

Een bijzondere actie van de Goorse winkeliers, komende zaterdag in het stadshart. Dan worden er zo’n 200 zogenoemde Goody Bags uitgedeeld die goed gevuld kan worden. Dat kan bij circa 40 aangesloten winkels en horecagelegenheden. Naast het vullen van de tas met de kadootjes is er ook een catwalk met een modeshow tussen eetcafé De Ster em de Spoorstraat. Daarop worden de nieuwste mode-collecties getoond door diverse vrouwelijke mannequins en goed geklede mannen van diverse leeftijden. De modeshows zijn om 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur en worden muzikaal ondersteund door DJ Peter Pas. Alle deelnemende winkels zijn komende zaterdag tot 18.00 uur geopend.

modeshow

Gerelateerde berichten

  • Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos8 oktober 2016 Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos Opvallende drukte en een gezellige sfeer in het Goorse stadshart deze middag. Daar bleken de Goody Bag-actie en de modeshows aan te slaan bij het winkelende publiek. Zo'n 200 oranje tassen […]
  • Restantenmarkt in het centrum27 augustus 2019 Restantenmarkt in het centrum Na de terrasvrije zaterdag is het Goorse stadshart komend weekeinde het decor voor de jaarlijkse restantenmarkt waarin de Goorse winkeliers de diverse waren die plaats moeten maken voor […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Restantenmarkt in Goors centrum15 februari 2017 Restantenmarkt in Goors centrum Het Goorse stadshart is dit weekeinde weer het decor van de zogenoemde Restantenmarkt. De Goorse winkeliers hebben dan allerlei aanbiedingen en houden opruiming. Daarvoor worden ook kramen […]
  • GRATIS…GRATIS…GRATIS…11 oktober 2016 GRATIS…GRATIS…GRATIS… Sporten is ongezond en voetballen in het bijzonder. Alleen al door je op het kunstgrasveld te begeven loop je risico op kanker. De korreltjes die ze op het kunstgras gooien zijn gemaakt […]