De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline

Genoeg te doen dit weekeinde in het Goorse. Allereerst is er vanavond het toneelstuk ‘Tot het komt’ van theatergroep De nieuwe koning op het grote podium van De Reggehof. Morgenmiddag is er de Goody Bag-actie en de modeshows in het centrum van Goor. Morgenavond is het druk, meldt de evenementenkalender, met een darttoernooi bij café De Buurman, het gratis concert van BaSix en TOP.NL in De Reggehof en het driekorenconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk samen met jongerenkoor In Between en Quod Libet. Zaterdagavond is er ook de vijfde back tot sixties-avond met de band Beatline bij De Ster. Voor de voetballiefhebbers is er zondag in Goor één thuisduel van één der Goorse clubs. GFC speelt op eigen veld tegen Hoeve Vooruit.

goorsmannenkoor2Het Goors mannenkoor zingt morgenavond in de Petrus en Pauluskerk

 

Gerelateerde berichten