Goor verdeeld over Cannabisteelt

De gemeente Hof van Twente wil Gorenaar Bart Hissink steunen in zijn strijd om de teelt van cannabis voor medicinaal gebruik te legaliseren. Hissink hoopt uiteindelijk dat wietteelt volledig uit het criminele circuit gehaald wordt en volledig legaal wordt maar daarover moeten nog wel wat eieren gelegd worden. Uit een poll op deze site blijkt dat Goor verdeeld is als het gaat om dit onderwerp. Een kleine meerderheid van 51% is voor de legalisering, het overige deel is daar niet voor en ziet gevaren als het gaat om de teelt- en het gebruik van de geestverruimende plant. Wordt ongetwijfeld vervolgd. De volgende poll gaat over kunstgras met vermalen rubber. Een gevaar voor de volksgezondheid, aldus onderzoek van tv-programma Zembla. De korrels zouden kankerverwekkend zijn. In Goor liggen twee grote en een klein veld met dit rubber. Wat moet er nu gebeuren. Direct stoppen met activiteiten op die velden of wordt er paniekvoetbal gespeeld ? U mag het zeggen !

kunstgrastwenthe3