Dinsdag bijeenkomst op oude zwembadterrein

Er is komende dinsdagavond een informatie- en ideëenavond op het braakliggende terrein op de hoek van de Merelstraat en Gruttostraat. Het stuk grond waar eerder het Goorse zwembad De Whee was gevestigd, moet een nieuwe bestemming krijgen en de stichting Stadslandbouw Hof van Twente en welzijnsorganisatie Salut hebben de handen ineen geslagen om te komen tot een ‘groene’ invulling van wat nu nog in de volksmond de ‘Schapenwei’ wordt genoemd. Omwonenden en andere inwoners van Goor worden gevraagd om mee te denken en vanaf 19.00 uur aanwezig te zijn op de plek waar het allemaal moet gebeuren. Er zijn inmiddels al plannen gedropt bij de initiatiefnemers zoals een stadspark, een speeltuin en een speelvijver voor honden.

Zwembadterrein

Gerelateerde berichten

  • Schapen, hop en ontmoetingsplek op zwembadterrein6 februari 2017 Schapen, hop en ontmoetingsplek op zwembadterrein Er is een top drie van ideeën gemaakt voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Gruttostraat. Welzijnsorganisatie Salut wil samen met buurtbewoners en andere […]
  • Veertien opties voor invulling zwembadterrein29 november 2016 Veertien opties voor invulling zwembadterrein Er zijn 14 opties waaruit hét idee moet komen voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Goorse Gruttostraat. Zo zijn er voorstellen om te komen tot een volkstuin, een […]
  • Hop oogsten tijdens Burendag25 september 2019 Hop oogsten tijdens Burendag Bierliefhebbers en hobbybrouwers kunnen komende zaterdag komen helpen met de hopoogst uit de zogenoemde 'hopkathedraal' op het voormalige zwembadterrein op de hoek […]
  • Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers21 november 2019 Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers Postduivenvereniging 'De Reggevliegers' houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit […]
  • Slaapkamerbrand in de Merelstraat2 januari 2017 Slaapkamerbrand in de Merelstraat De brandweer moest vanmiddag in actie komen in de Merelstraat. Daar ontstond brand in één van de slaapkamers en de badkamer. De brandweer was snel ter plekke en had het vuur snel onder […]