Drone zoekgeraakt omgeving Het Schild

Je zult lang hebben gespaard voor een drone en deze na het uitpakken gelijk weg zien vliegen met onbekende bestemming. Het overkwam gisteren een onfortuinlijke Gorenaar. Waarschijnlijk is de drone geland in de omgeving van Het Schild. Kun u helpen, neem dan contact op via 06-10397593.

goorsnieuws_drone-vermist

 

 

Gerelateerde berichten

  • haarnaamwassarah20 september 2013 Theaterseizoen weer van start Ook in De Reggehof begint vanavond het nieuwe theaterseizoen. De aftrap is in handen van de cast van de voorstelling Haar naam was Sarah. Het stuk, gebaseerd op de gelijknamige film, gaat […]
  • De Paardenmarkt in beeld…14 december 2019 De Paardenmarkt in beeld… Hij liep de hele ochtend over het Schoolfeestplein en richtte zijn lens op de typische sfeer tijdens de Goorse Paardenmarkt. Het resulteerde in een prachtige fotoserie van de laatste […]
  • Het kerstdorpje van Burggraaff…15 december 2016 Het kerstdorpje van Burggraaff… Het is een prachtig idyllisch gezicht. Een heus kerstdorpje met prachtige bewegende elementen in de etalage van het voormalige melkwinkeltje van Wim Burggraaff in de Goorse Wijnkamp. […]
  • poesjosje28 mei 2012 Poes Josje sinds zondag vermist Josje is sinds zondag vermist. De poes van Bernadien Vloermans is weggelopen vanaf de Nijverheidsweg. Het is een jonge, grijze poes met een klein beetje een witte vacht. De dochter van […]
  • Bos wint iPad bij Reggefiber17 december 2011 Bos wint iPad bij Reggefiber De heer Bos uit Goor heeft de eerste iPad bij de tuinprikkeractie van Reggefiber gewonnen. De gelukkige winnaar heeft een glasvezelabonnement afgesloten bij één van de deelnemende […]