GFC komt niet tot scoren tegen Hoeve Vooruit

Kansen genoeg maar geen treffers voor GFC in het thuisduel tegen Hoeve Vooruit. De wedstrijd op sportpark Heeckeren eindigde zoals het begon met 0-0. In een rommelige eerste helft waren het de bezoekers die gevaarlijker waren en een aantal goede mogelijkheden creëerde. Maar de aanvallers uit Sint Isidorishoeve vonden steeds Dennis Vorkink op hun weg. De Goorse doelman redde een paar keer uitstekend en voorkwam een tegendoelpunt. Net voor rust had Olaf Siegers de 1-0 op zijn schoen maar zijn schot kwam via de paal weer terug in het veld.

gfchoeve2In de rebound had Edo Schnieder nog de kans om wel raak te schieten maar hij schoot over. In het tweede bedrijf trok GFC het initiatief naar zich toe en ontwikkelde een groot overwicht. De rood zwarten speelden overwegend op de helft van de tegenstander en kregen ook kansen op de overwinning maar gescoord werd er uiteindelijk niet waardoor GFC uiteindelijk het minst gelukkig met de puntendeling.