Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum

Hector heeft vandaag de tweede seizoenszege geboekt. Na drie gelijke spelen werd vandaag in Beckum, uiteindelijk verdiend, met 1-3 gewonnen van TVO. Op sportpark ’t Kruud’nhof had de ploeg van mark Dijkstra het voor rust lastig met de promovendus die een aantal keren gevaarlijk werd in de omschakeling. Bij rust was het 0-0 en in het tweede bedrijf stelde Hector orde op zaken. Aan de hand van uitblinker en sterkhouder Joost Minkjan ontwikkelden de groen witten direct een overwicht dat al na een paar minuten resulteerde in de openingstreffer. Unal Kel passeerde zijn tegenstander en zette daarna strak voor. Rick Biesemaat kon binnen tikken bij de tweede paal.

tvohector1Biesemaat kreeg een basisplaats in dit duel door de afwezigheid van Joeri Wenderman en bewees daarmee zijn waarde. Het werd 1-1 na tien minuten in de tweede helft. Hector raakte niet in de war van de tegengoal en zette direct weer druk op de defensie van TVO. De 1-2 hing in de lucht en viel ook halverwege de tweede helft toen Biesemaat weer trefzeker was. Dit keer na een goede voorbereidende actie van Cristian Haverslag. Het slotakkoord was voor spits Marinus Wolters. Hij kwam vlak voor tijd goed voor zijn man en verschalkte de doelman van TVO op schitterende wijze met een fraaie lob. “Een mooie overwinning van een ploeg die doorhad dat het een keer moest gebeuren.” aldus trainer Mark Dijkstra. Voor rust hadden we het moeilijk maar na rust hebben we uitstekend gespeeld. Mooi dat Rick twee keer scoort. Hij zei me vrijdag al tijdens de training dat het goed zou komen. Mooi dat ie het gewoon waar maakt. Ook een compliment aan de rest. We speelden als collectief aldus een tevreden Mark Dijkstra.