Twenthe pakt punt in Laren

Twenthe pakte zondagmiddag een punt in de uitwedstrijd tegen één van de topploegen in de derde klasse B. In Laren werd het uiteindelijk 2-2 in de wedstrijd tegen Witkampers. De Goorse Tricolores begonnen uitstekend aan de wedstrijd en zetten druk op het doel van Witkampers. Na een kwartier was Mark Nijland attent bij een misverstand in defensie van de thuisploeg. Hij veroverde de bal in het strafschopgebied rondde prima af: 0-1. Tien minuten later was het gelijk. Witkampers kwam na een lange bal en een goede voorzet op 1-1 en dat was de inleiding naar een fase waarin het sterker werd dan Twenthe dat het lastig had in het resterende deel van de eerste helft.

witkamperstwenthe1Tien minuten na de thee werd het 2-1 door een goed afstandschot en moest Twenthe in de achtervolging. En dat gebeurde ook want de ploeg van trainer Michiel Mensink ging nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker en kreeg een aantal goede kansen. Toch duurde het tot de 88e minuut tot de verdiende gelijkmaker een feit was. Weer was het Mark Nijland die doeltreffend was en ervoor zorgde dat Twenthe niet weer met een katterig gevoel van het veld afstapte zoals vorige week toen op eigen veld nog werd verloren van TKA. Twenthe is nu 12e in derde klasse B met 5 punten uit de tot nu toe 6 gespeelde wedstrijden. Volgende week is Heeten de tegenstander op het eigen kunstgras in Goor. Een belangrijk duel want de Sallanders hebben evenveel punten als Twenthe en bivakkeren ook in de onderste regionen.

witkamperstwenthe2

Gerelateerde berichten

  • Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst13 mei 2018 Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst Twenthe stond voor het thuisduel tegen Witkampers nog op poleposition voor het winnen van de derde periodetitel maar na de 1-2 nederlaag heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink het […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Twenthe pakt ook drie punten bij Witkampers5 april 2018 Twenthe pakt ook drie punten bij Witkampers Witkampers had in het begin van de eerste helft het betere van het spel en kwam in de 10e minuut verdiend op voorsprong.  Halverwege het tweede bedrijf kantelde de wedstrijd en zat Twenthe […]
  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]