Henry en Netty in het zilver

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Henry Kimmels, in het Goorse vooral bekend onder zijn bijnaam ‘Boyman”, en zijn vrouw Hetty in het huwelijksbootje zijn gestapt. Hoewel het feestje pas later dit jaar wordt gevierd, als de bruidegom ook Abraham ziet, ontbrak de gebruikelijk boog niet en is deze mijlpaal alvast ‘nat’gemaakt. Namens de familie, vrienden en de buren wordt het bruidspaar van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

goorsnieuws_bruidspaar-kimmels-25-jaar

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Zilveren huwelijk bruidspaar Kimmels22 september 2014 Zilveren huwelijk bruidspaar Kimmels Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Henny en Anita Kimmels in het huwelijksbootje stapten. Samen met familie en vrienden wordt het feestje gevierd. Het bruidspaar wordt via deze weg […]
  • Halve Abraham vandaag voor Steffan13 juni 2013 Halve Abraham vandaag voor Steffan Steffan viert vandaag zijn 25e verjaardag. Vorig jaar heeft hij Markelo verruild voor Goor en is inmiddels aardig ingeburgerd. De buurt heeft gisteravond zijn huis versierd en maakt zich […]
  • Henri Meesterberends ziet Abraham24 oktober 2012 Henri Meesterberends ziet Abraham Henri Meesterberends is vandaag 50 jaar geworden. Henri, "Kelly" voor intimi, heeft altijd gezegd: "Als ik 50 jaar word ga ik zelf in de tuin zitten". Dit bleek niet nodig, de familie, […]
  • Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar.19 augustus 2019 Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar. Feest in de Rozenstraat vandaag. Netty Kimmels viert haar 50e verjaardag en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom kwamen gisteravond de nodige vrienden en bekenden om […]