De rollen omgedraaid…

Waar normaliter kinderen nog wel eens worden voorgelezen door de eigen opa of oma waren de rollen vanochtend in De Stoevelaar voor een keertje omgedraaid. Daar waren leerlingen van de Puntdakschool op bezoek om de bewoners van het verzorgingstehuis te onderhouden met verhalen uit diverse kinderboeken. In totaal acht leerlingen uit de hoogste groepen waren te gast in het kader van de Kinderboekenweek. Opa’s en oma’s zijn dit jaar hét onderwerp onder de titel ‘Voor altijd jong’.

voorlezenstoevelaar1Daan Klein Bleumink en Karlijn Festen lezen voor, de Stoevelaarbewoners luisteren aandachtig

Gerelateerde berichten

  • Voor altijd jong…4 oktober 2016 Voor altijd jong… Het is vandaag 4 oktober en dat houdt voor de vele huisdieren weer een extra lekkernij of een aai over de bol in op deze dierendag. Het is voor dit jaar ook de dag waarop op veel plekken […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • Vroege vogels…27 april 2018 Vroege vogels… Ze stonden samen met moeder Monique om 04:00 uur op vanochtend om maar een mooi plekje te kunnen bemachtigen: De Goorse tweeling Daan en Maud klein Bleumink (foto). En dat leuke plekje […]
  • Albatros winnaar Leesvirus19 mei 2016 Albatros winnaar Leesvirus De kinderen van groep 5 en 6 van de Albatros hebben de leeswedstrijd 'Leesvirus' gewonnen. de Goorse kinderen haalden de meeste punten bij dit leesbevorderingsproject waarin kinderen van […]
  • Schrijvers op Goorse scholen4 november 2014 Schrijvers op Goorse scholen Op initiatief van de Bibliotheek Hof van Twente worden met enige regelmaat schrijvers uitgenodigd om te komen verhalen in de klassen in Goor en omgeving. Gisteren was de Hilversumse […]