De rollen omgedraaid…

Waar normaliter kinderen nog wel eens worden voorgelezen door de eigen opa of oma waren de rollen vanochtend in De Stoevelaar voor een keertje omgedraaid. Daar waren leerlingen van de Puntdakschool op bezoek om de bewoners van het verzorgingstehuis te onderhouden met verhalen uit diverse kinderboeken. In totaal acht leerlingen uit de hoogste groepen waren te gast in het kader van de Kinderboekenweek. Opa’s en oma’s zijn dit jaar hét onderwerp onder de titel ‘Voor altijd jong’.

voorlezenstoevelaar1Daan Klein Bleumink en Karlijn Festen lezen voor, de Stoevelaarbewoners luisteren aandachtig

Gerelateerde berichten

  • Voor altijd jong…4 oktober 2016 Voor altijd jong… Het is vandaag 4 oktober en dat houdt voor de vele huisdieren weer een extra lekkernij of een aai over de bol in op deze dierendag. Het is voor dit jaar ook de dag waarop op veel plekken […]
  • Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente17 februari 2017 Femke wint voorleeswedstrijd Hof van Twente Femke Poppink van de Goorse Prins Constantijn (Goor) is winnares geworden van de voorleeskampioenschappen van de gemeente Hof van Twente. De leerlinge uit groep 7 viel in Diepenheim op […]
  • Bibliotheek weer volledig toegankelijk5 juni 2021 Bibliotheek weer volledig toegankelijk Vanaf vandaag is de Goorse bibliotheek weer volledig geopend. Publiek is binnen weer welkom om boeken uit te zoeken, te studeren of te werken, voor het lezen van een krant of tijdschrift […]
  • Bieb zoekt voorleescoördinatoren24 april 2021 Bieb zoekt voorleescoördinatoren De bibliotheek Hof van Twente is op zoek naar mensen die die zich in willen zetten om kinderen met een taalachterstand extra aandacht te geven. Vrijwilligers van de zogenoemde […]
  • Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen7 april 2021 Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen Een fraai gedichtje van de collega's van Gerry die na negen jaar trouwe dienst bij De Stoevelaar met pensioen gaat… Onze lieve collega van de Stoevelaar, is met het werken hier, helemaal […]