Voederkastjes maken en imker bij ’t Kukelnest

Komende zondagmiddag wordt bij kinderboerderij ’t Kukelnest voor de zevende en laatste keer dit jaar een Doe-middag voor kinderen gehouden. Die staat dit keer in het teken van dieren en in dat kader kunnen er voederkastjes voor vogels worden gemaakt. Ook is de Uilenwerkgroep van de stichting Hofvogels aanwezig om met de kinderen samen één uilenkast te fabriceren. Ook is imker Juul Lulofs aanwezig met zijn bijen en kan er raathoning worden geproefd. Voor de leden van de Kinderboerderij is de entree gratis, niet-leden betalen €1,50 per persoon. De Doe-middag begint om 14.00 uur.

doemiddagkukelnest

Gerelateerde berichten

  • Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest16 oktober 2016 Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest Het was heerlijk weer en dat lokte veel kinderen met hun ouders naar kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste Doe-dag van het jaar en die stond dit keer in het teken van dieren. […]
  • Knutselen bij ’t Kukelnest17 oktober 2018 Knutselen bij ’t Kukelnest Komende zondag is de laatste Doemiddag voor kinderen bij kinderboerderij 't Kukelnest van het zomerseizoen 2018.  Vanaf 14:00 uur is de Goorse jeugd welkom om te 'Knutselen met kralen'. […]
  • Beestenboel bij het Kukelnest16 oktober 2015 Beestenboel bij het Kukelnest Het is er altijd al een beestenboel maar komende zondag krijgt deze term extra cachet bij kinderboerderij 't Kukelnest. Dan is er weer een doemiddag zoals op elke derde zondag van de […]
  • Imkerijdag bij Het Kukelnest8 juli 2019 Imkerijdag bij Het Kukelnest Er is komende zaterdag een Imkerijdag bij kinderboerderij Het Kukelnest. De imkers van bijenhouders-vereniging Reggedal zijn aanwezig om eenieder kennis te laten maken met honingbijen en […]
  • Bijen bij het Kukelnest4 juli 2016 Bijen bij het Kukelnest Kinderboerderij “Het Kukelnest” is uitgebreid met een bijenstal. Imker Juul Lulofs heeft een deel van zijn bijenkasten geplaatst op het terrein aan de Lintelerweg en dat op zo'n manier dat […]