Op pad met Ank

Een dag uit het leven van Ank. De Commissaris van de Koning mag nog een termijn het hoogste ambt binnen Overijssel inkleuren en dat was voor RTV Oost reden om met de voormalig burgermoeder op pad te gaan. Wat doet Ank Bijleveld op een werkdag? In het fragment krijgt u een inkijkje en laat ze weten dat ze een einde wil maken aan de stroperigheid in de politiek en dat haar inwoners trotser mogen worden op hun provincie.

ank-in-beeld

Gerelateerde berichten

  • Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld3 november 2017 Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld Ze was compleet verrast toen ze vanavond arriveerde bij Carelshaven in Delden. Ze was daar om afscheid te nemen van haar collega's waarmee ze de afgelopen jaren werkte als Commissaris van […]
  • Ank mag blijven…29 september 2016 Ank mag blijven… Commissaris van de Koning Ank Bijleveld-Schouten is door Provinciale Staten van Overijssel voorgedragen voor een nieuwe termijn van zes jaar. Het besluit werd in een besloten […]
  • Van je ras ras ras, rijdt de Commissaris door de plas…12 september 2017 Van je ras ras ras, rijdt de Commissaris door de plas… In de vakantie verlies ik mezelf vaak in uur en tijd. Soms moet ik even goed nadenken, of m’n telefoon raadplegen wat voor een dag het ook alweer is. Zo overkomt het me dat het meeste […]
  • Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis15 mei 2018 Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis Als dank voor haar inzet voor de Provincie Overijssel en 'de kleur die ze eraan heeft gegeven' is Ank Bijleveld geëerd met twee portretten in het Provinciehuis in Zwolle. De schilderijen […]
  • Bijleveld ‘in beeld’ als nieuwe burgemeester Den Haag6 februari 2017 Bijleveld ‘in beeld’ als nieuwe burgemeester Den Haag Een tv-ploeg van TV West was gisteren in Goor om Ank Bijleveld te feliciteren als nieuwe burgemeester van Den Haag. Volgens de regionale omroep zou de huidige Commissaris van de Koning, […]