Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel

Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt houvast voor morgenmiddag als hekkensluiter Rietmolen op bezoek komt op ’t Doesgoor. “We kunnen dan een flinke stap naar boven zetten en nog belangrijker: een mooi eind bij de onderste plaatsen vandaan komen” aldus trainer Mark Dijkstra (foto) die over een nagenoeg fitte selectie kan beschikken.

Markdijkstra2

Heel eenvoudig zal het niet worden want de promovendus uit het Gelderse kerkdorp pakten afgelopen zondag de eerste drie punten door met 1-0 van Markelo te winnen en lijken dus ook op stoom te komen. GFC staat, na het 0-0 gelijke spel tegen Hoeve Vooruit, voor de lastige uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst in de vierde klasse B. Trainer Romano Lammertink heeft daarvoor in ieder geval een fitte selectie. Een treetje hoger ontmoet Twenthe in eigen huis Heeten.

De Goorse Tricolores, die vorige week met 2-2 gelijk speelden tegen Witkampers, oefenden deze week nog tegen Sportclub Markelo en wonnen met 3-2. Na zes wedstrijden is het duel tegen Heeten nu al aardig cruciaal. Twenthe staat namelijk op een twaalfde plaats met 5 punten en dat is evenveel als Heeten dat op doelsaldo een plekje lager en dus voorlaatste staat. De tussenstanden van de wedstrijden zijn morgen te volgen via deze site die later ook de verslagen zal plaatsen.

logosgoorseclubs1