Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel

Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt houvast voor morgenmiddag als hekkensluiter Rietmolen op bezoek komt op ’t Doesgoor. “We kunnen dan een flinke stap naar boven zetten en nog belangrijker: een mooi eind bij de onderste plaatsen vandaan komen” aldus trainer Mark Dijkstra (foto) die over een nagenoeg fitte selectie kan beschikken.

Markdijkstra2

Heel eenvoudig zal het niet worden want de promovendus uit het Gelderse kerkdorp pakten afgelopen zondag de eerste drie punten door met 1-0 van Markelo te winnen en lijken dus ook op stoom te komen. GFC staat, na het 0-0 gelijke spel tegen Hoeve Vooruit, voor de lastige uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst in de vierde klasse B. Trainer Romano Lammertink heeft daarvoor in ieder geval een fitte selectie. Een treetje hoger ontmoet Twenthe in eigen huis Heeten.

De Goorse Tricolores, die vorige week met 2-2 gelijk speelden tegen Witkampers, oefenden deze week nog tegen Sportclub Markelo en wonnen met 3-2. Na zes wedstrijden is het duel tegen Heeten nu al aardig cruciaal. Twenthe staat namelijk op een twaalfde plaats met 5 punten en dat is evenveel als Heeten dat op doelsaldo een plekje lager en dus voorlaatste staat. De tussenstanden van de wedstrijden zijn morgen te volgen via deze site die later ook de verslagen zal plaatsen.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]