Geen treinverkeer van en naar Goor (UPDATE)

Het treinverkeer van en naar Goor was vanmiddag voor enige uren niet mogelijk. Tussen Lochem en Delden reden geen treinen door een seinstoring. De verstoring was rond 15:30 uur verholpen. Vanaf Goor was het tot dan enkel mogelijk om de bus te pakken en via Hengelo of Deventer verder te reizen met de trein. Nu verloopt het treinverkeer weer volgens de dienstregeling.

Stationmettrein

Gerelateerde berichten

  • Vertraging door storing op spoor Goor-Lochem26 juli 2017 Vertraging door storing op spoor Goor-Lochem Er rijden op dit moment geen treinen tussen Goor en Lochem vanwege een overwegstoring. De extra reistijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten volgens vervoerder Syntus. De verwachting is […]
  • Gratis met het openbaar vervoer in november2 november 2018 Gratis met het openbaar vervoer in november Mensen die de komende maand met het openbaar willen reizen van en naar Goor kunnen met een gekocht ticket of abonnement gratis iemand mee laten reizen. De actie voor bus- en treinreizigers […]
  • Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord24 december 2015 Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord Reizigers die vanochtend vanuit Goor naar Hengelo wilden per trein zullen stranden kampten met vertraging. Een aanrijding met een persoon heeft het treinverkeer tussen Delden en Hengelo […]
  • Punten sparen op Goors station en in de trein27 oktober 2015 Punten sparen op Goors station en in de trein Treinreizigers van en naar Goor kunnen vanaf vandaag punten sparen voor producten en activiteiten als er buiten de spits gereisd wordt. Syntus heeft op het traject […]
  • Uren geen treinverkeer tussen Goor en Zutphen15 mei 2019 Uren geen treinverkeer tussen Goor en Zutphen Het trein verkeer tussen Goor en Zutphen lag vanmiddag enkele uren stil vanwege een aanrijding met een persoon bij Lochem. Reizigers vanuit Hengelo die richting Zutphen zijn vervoerd met […]