White Magic: de overtreffende trap van Black Magic

De zingende advocaat Cem Kekik treedt vanavond na het succesvolle Hebban Olla Vogala op met zijn nieuwe show White Magic. Anders dan vorig jaar vormt de voorstelling voor Kekik een inspiratiebron voor de nog uit te brengen cd die in de loop van volgend jaar gepland staat. Tijdens zijn voorstelling zal hij nieuwe nummers ten gehore brengen, evenals persoonlijke verhalen over mensen die dicht bij hem staan en zaken die hem bezighouden zoals toeval, lot, religie, terrorisme en het liefdesleven. Dat laatste gebeurt in theatrale vorm waarin Ellen Eeftink een belangrijke hoofdrol in speelt.

Een nieuw maar geen onbekend gezicht in het gezelschap is zangeres Femke Bleeker. De overige vaste artiesten die zullen deelnemen zijn Ferry Limaheluw, Rob Eeftink, Rutger Smit en Joop Mellée. De voorstelling begint om 20:00. Als voorproefje zijn hieronder niet eerder gepubliceerde video-opnames te zien van zijn vorige show:

Brother

Princess

Gerelateerde berichten

  • IJsbaan geopend2 februari 2012 IJsbaan geopend De Goorse IJsbaan 't Slag is vanaf vanmiddag 13.00 uur geopend. De ijsmeesters hebben vanochtend vroeg het ijs gemeten en kwamen al snel tot de conclusie dat de strenge vorst zijn werk […]
  • Intocht van de wandelaars8 juni 2012 Intocht van de wandelaars Een ware bloemenhulde viel de vierdaagse deelnemers gisteravond ten deel. De wandelaars kregen de terechte beloning voor vier avonden doorzetten. Met de bloemen in de hand liepen zij […]
  • Waterpoloheren verrassen de koploper10 februari 2015 Waterpoloheren verrassen de koploper De waterpoloheren van ZPC De Hof hebben  de thuiswedstrijd tegen De Dinkel uit Denekamp met 12-5 verdiend weten te winnen. Met nog een ongeslagen status was De Dinkel de grote favoriet in […]
  • DOES LIEF…7 januari 2020 DOES LIEF… Het is 2020 en menigeen barst van de goede voornemens. Vandaag zijn we zeven dagen onderweg in het nieuwe jaar en het lijkt erop dat sommige mensen niet veel op hebben met het slechte […]
  • politiejas14 december 2013 Weer incident met buurman Glazen Huis Het was weer mis gisteravond bij het Goorse Glazen Huis. De boze buurtbewoner die donderdagavond de opening ontsierde maakte gisteravond opnieuw amok. Rond half elf kwam hij uit […]