Twenthe te sterk voor Heeten

Twenthe, de nummer 12 op de ranglijst, ontving vanmiddag de nummer 13, sv Heeten. Een belangrijke pot waarbij winst noodzakelijk was om vanuit de onderste regionen op te kunnen klimmen en zich te kunnen aansluiten bij de middenmoot. Twenthe begon overtuigend en kwam na een kwartier door een doelpunt van Mark Nijland op 1-0. Ook de 2-0 werd gescoord door Nijland, na een fraaie voorzet van Jasper Groothuis rondde hij feilloos af.

twentheheeten2

De eerste twintig minuten na de rust liep Twenthe achteruit en liet het Heeten het spel maken. Niet zonder gevaar, in de 25e minuut wist Heeten de 1-2 te maken. Een wake-up call voor de manschappen van trainer Mensink, dat zich uiteindelijk herpakte en het initiatief weer naar zich toe trok. In de slotfase scoorde Jasper Groothuis de 3-1 namens Twenthe. Goede zaken dus voor de Tricolores, dat met deze overwinning op de 7e plaats in de ranglijst komt.

twentheheeten3

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten7 oktober 2017 Twenthe op jacht naar eerste zege in Heeten Het eerste elftal van vv Twenthe speelt morgen als enige Goorse club een competitiewedstrijd doordat de wedstrijden van GFC en Hector tegen respectievelijk TVO en BSC Unisson werden […]
  • Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst13 mei 2018 Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst Twenthe stond voor het thuisduel tegen Witkampers nog op poleposition voor het winnen van de derde periodetitel maar na de 1-2 nederlaag heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink het […]
  • Twenthe hard onderuit bij Colmschate22 april 2018 Twenthe hard onderuit bij Colmschate Twenthe heeft vanmiddag, na vijf zeges op rij, een fikse nederlaag geleden tegen Colmschate'33. Het werd 5-1 in Deventer. De Goorse ploeg kwam vlot op 2-0 achter uit twee dode […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]