Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector

Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat dat kunststukje door Hector op het goede spoor te zetten met twee treffers in het duel tegen Rietmolen. De groen-witten wonnen met 3-1 en klimmen daardoor naar de vierde plek op de ranglijst in de vierde klasse B. Alle goals vielen na rust op sportpark ’t Doesgoor waar Hector voor rust al een dozijn kansen miste om het duel voortijdig in het slot te gooien. Met name spits Marinus Wolters kreeg een aantal goede mogelijkheden op de openingstreffer in het eerste bedrijf. Daarin werd overigens Rietmolen-trainer Peter Groot Kormelink van de bank gestuurd door scheidsrechter Lansink na aanmerkingen op de arbitrage.

hectorrietmolen8

In de tweede helft was het al snel wel raak voor Hector. Een mooie dieptepass van Cristian Haverslag bereikte Rick Biesemaat die koel afrondde en de 1-0 aantekende. Vijf minuten maakte hij zijn tweede van de middag door en bal, die via Marinus Wolters en de paal het veld weer instuiterde, binnen te schieten. Biesemaat stond ook aan de basis van de derde treffer. Hij werd in het 16-metergebied onderuit getrokken en kreeg een terechte strafschop toegekend. Die liet hij over aan spits Marinus Wolters die geen fout maakte en vanaf elf meter het duel besliste. Wolters kocht een paar minuten later opnieuw aanleggen vanaf de stip na hands in het strafschopgebied maar raakte de paal. Tien minuten voor tijd moest Rietmolen-verdediger Dennis Hermelink voortijdig naar de kant na zijn tweede gele kaart van de middag. Ondanks de ondertalsituatie kwam de promovendus uit de gemeente Berkelland wel tot scoren. Wouter Lansink kopte binnen en bepaalde de eindstand vlak voor tijd op 3-1.

 

cristianhaverslag

hectorrietmolen6

unalkel1

hectorrietmolen4

Gerelateerde berichten

  • Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum9 oktober 2016 Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum Hector heeft vandaag de tweede seizoenszege geboekt. Na drie gelijke spelen werd vandaag in Beckum, uiteindelijk verdiend, met 1-3 gewonnen van TVO. Op sportpark 't Kruud'nhof had de ploeg […]
  • Hector overklast FC Aramea: 4-111 december 2016 Hector overklast FC Aramea: 4-1 Een prachtige middag voor sv Hector. De groen witten zorgden voor een verrassing door het Enschedese FC Aramea met maar liefst 4-1 te kloppen. Bij rust was het 3-1 voor de ploeg van […]
  • Hector stelt nacompetitie veilig met winst in Buurse16 mei 2016 Hector stelt nacompetitie veilig met winst in Buurse Hector heeft zich vanmiddag in en tegen Buurse geplaatst voor de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra won na een late goal van Marinus Wolters […]
  • Hector onderuit bij koploper Barbaros4 december 2016 Hector onderuit bij koploper Barbaros Na de 0-3 nederlaag van vorige week op eigen veld tegen Rood Zwart, ging Hector vandaag opnieuw onderuit. Op sportpark Veldwijk in Hengelo was fe koploper in de vierde klasse B, Barbaros, […]
  • Hector speelt gelijk in Markelo30 oktober 2016 Hector speelt gelijk in Markelo Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name […]