Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector

Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat dat kunststukje door Hector op het goede spoor te zetten met twee treffers in het duel tegen Rietmolen. De groen-witten wonnen met 3-1 en klimmen daardoor naar de vierde plek op de ranglijst in de vierde klasse B. Alle goals vielen na rust op sportpark ’t Doesgoor waar Hector voor rust al een dozijn kansen miste om het duel voortijdig in het slot te gooien. Met name spits Marinus Wolters kreeg een aantal goede mogelijkheden op de openingstreffer in het eerste bedrijf. Daarin werd overigens Rietmolen-trainer Peter Groot Kormelink van de bank gestuurd door scheidsrechter Lansink na aanmerkingen op de arbitrage.

hectorrietmolen8

In de tweede helft was het al snel wel raak voor Hector. Een mooie dieptepass van Cristian Haverslag bereikte Rick Biesemaat die koel afrondde en de 1-0 aantekende. Vijf minuten maakte hij zijn tweede van de middag door en bal, die via Marinus Wolters en de paal het veld weer instuiterde, binnen te schieten. Biesemaat stond ook aan de basis van de derde treffer. Hij werd in het 16-metergebied onderuit getrokken en kreeg een terechte strafschop toegekend. Die liet hij over aan spits Marinus Wolters die geen fout maakte en vanaf elf meter het duel besliste. Wolters kocht een paar minuten later opnieuw aanleggen vanaf de stip na hands in het strafschopgebied maar raakte de paal. Tien minuten voor tijd moest Rietmolen-verdediger Dennis Hermelink voortijdig naar de kant na zijn tweede gele kaart van de middag. Ondanks de ondertalsituatie kwam de promovendus uit de gemeente Berkelland wel tot scoren. Wouter Lansink kopte binnen en bepaalde de eindstand vlak voor tijd op 3-1.

 

cristianhaverslag

hectorrietmolen6

unalkel1

hectorrietmolen4

Gerelateerde berichten

  • Hector overklast FC Aramea: 4-111 december 2016 Hector overklast FC Aramea: 4-1 Een prachtige middag voor sv Hector. De groen witten zorgden voor een verrassing door het Enschedese FC Aramea met maar liefst 4-1 te kloppen. Bij rust was het 3-1 voor de ploeg van […]
  • Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum9 oktober 2016 Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum Hector heeft vandaag de tweede seizoenszege geboekt. Na drie gelijke spelen werd vandaag in Beckum, uiteindelijk verdiend, met 1-3 gewonnen van TVO. Op sportpark 't Kruud'nhof had de ploeg […]
  • Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen9 april 2017 Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg […]
  • Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum26 maart 2017 Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum Het seizoen lijkt voor sv Hector uit te gaan als de spreekwoordelijke nachtkaars. De groen witten gingen vandaag in Enschede met 1-0 onderuit bij FC Het Centrum en daarmee zijn de plekken […]
  • Hector onderuit bij koploper Barbaros4 december 2016 Hector onderuit bij koploper Barbaros Na de 0-3 nederlaag van vorige week op eigen veld tegen Rood Zwart, ging Hector vandaag opnieuw onderuit. Op sportpark Veldwijk in Hengelo was fe koploper in de vierde klasse B, Barbaros, […]