Weg richting A1 drie weken afgesloten

Gorenaren die in de komende weken de snelweg A1 op willen moeten dat doen via de N347 (S15). Automobilisten die gewend zijn om via Markelo en de N755 richting de snelweg te gaan kunnen dat de komende drie weken niet. Vanaf vandaag is die weg in die periode gesloten voor verkeer. Het asfalt wordt vervangen op de hoofdrijbaan en de parallelweg en daarnaast worden ook twee midden-geleiders aangelegd op de kruising met de Domelaarsweg en de kruising Slangendijk-Leusmansweg. Fietsers bromfietsers, bussen, hulpdiensten en aanwonenden kunnen de N755 nog wel blijven gebruiken. De werkzaamheden moeten op 5 november afgerond zijn.

asfalteren

Gerelateerde berichten

  • Verkeershinder door afsluiting deel A14 juni 2021 Verkeershinder door afsluiting deel A1 De snelweg A1 is vanaf vanavond afgesloten tussen het knooppunt Azelo en afrit Rijssen in de richting van Deventer/Amsterdam. Rijkswaterstraat gaat het wegdek asfalteren wat betekent dat […]
  • Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan…11 juli 2021 Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan… In de categorie Oald Goor stuiten we in de archieven van de stichting Historisch Goor op een prent van het oude gemeentehuis, op 't Schild. Dat werd, nu vijftig jaar geleden, afgebroken […]
  • Kloosterlaan tijdelijk afgesloten14 maart 2021 Kloosterlaan tijdelijk afgesloten Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het […]
  • Beter doorrijden op de A1…24 september 2020 Beter doorrijden op de A1… Het is voor automobilisten van en naar Goor vanaf vandaag een stuk comfortabeler te worden om via de snelweg richting het westen te rijden. Vanaf vandaag is de derde rijstrook, die is […]
  • Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht4 juli 2019 Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht De Cottwicherbrug op de N346, de weg van Goor naar Delden, net voor de Markenrichter, gaat vijf weken dicht. allereerst is er vanaf komende maandag (8 juli) een halve baan gesloten voor […]