Goor vannacht geteisterd door inbraakgolf

Een inbraakgolf vannacht in Goor. Een stel onverlaten heeft een ravage aangericht in het Twentse Haagje. Tankstation Avia werd onaangenaam verrast door inbrekers. Hoe groot de schade is, is nog niet helemaal bekend. Ook een bedrijf op Zenkeldamshoek werd al voor de tweede keer slachtoffer van een nog onbekend dievengilde. Ook twee huishoudens aan de Potgieterstraat werden slachtoffer. Daar werden onder meer geld en sieraden weggenomen. Hebt u iets gezien, neem dan contact op met de politie: 0900-8844.

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100

Gerelateerde berichten

  • Weer brute inbraak bij Avania aan de Kerkstraat8 februari 2019 Weer brute inbraak bij Avania aan de Kerkstraat In de zogenoemde Avania-shop bij het Avia-tankstation aan de Kerkstraat is vannacht een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. Twee inbrekers drongen rond 01:30 uur het pand met geweld […]
  • Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg16 mei 2017 Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation […]
  • Stroomstoring op bedrijventerrein (update)20 februari 2017 Stroomstoring op bedrijventerrein (update) Een deel van het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zit al de hele ochtend zonder stroom. Sinds vanochtend 08.30 uur kijkt een aantal ondernemers tegen zwarte computerschermen. […]
  • Beschuit met muisjes voor Goorse herder25 april 2016 Beschuit met muisjes voor Goorse herder Het weer werkt nog niet mee maar het is toch echt lente en dat betekent ook dat nieuw leven zich immer aandient in de dierenwereld. Zo worden op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek […]
  • Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek5 januari 2018 Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek Het luchtballonnen-evenement Höfteballooning vindt dit jaar plaats op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het is de negende editie van het evenement dat zijn oorsprong heeft in […]